banner388

Samsun'da acemi hırsızlar

Samsun'da acemi hırsızlar 4 aracı çalamadan olay yerinden kaçtı.

Samsun'da acemi hırsızlar

Samsun'da acemi hırsızlar 4 aracı çalamadan olay yerinden kaçtı.

17 Şubat 2018 Cumartesi 13:15
Samsun'da acemi hırsızlar

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi 2. sokakta bulunan 55 NK 613 plakalı kamyonete düz kontak yapıp kaçmak istediler. Kamyonette başarılı olmayan hırsızlar 100 metre ileride bulunan Emirefendi 1 sokakta park halinde bulunan 55 NE 514 plakalı otomobili de aynı şekilde çalmaya çalıştılar. Otomobilde de başarısız olan hırsızlar sanayi girişinde bulunan galerideki 57 DT 406 plakalı kamyonetin kapılarını açarak düz kontakla çalıştırdılar.

Kamyoneti çalmaya çalışan oto fareleri 300 metre ileride bulunan Siteler Cami önünde yoldan çıkarak tarlaya girdi. Bu sefer 50 metre ilerideki 55 NR 979 plakalı otomobilin camını kırarak kaputu açıp çalıştırmak istediler. Otomobilin aküsünün olmadığını fark eden hırsızlar olay yerinden kaçtı.

Araç sahipleri sabah araçlarının hasar aldığını fark edince polis ekiplerine ihbarda bulundu. Asayiş Büro ekipleri ve olay yeri ekipleri yaptıkları incelemenin ardından şimdi kaçan oto hırsı ve hırsızlarını yakalamak için çalışma başladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.