banner388

Samsun'da 8 polis FETÖ'den yargılanıyor

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında 2'si tutuklu 8 polisin yargılandığı mahkeme devam etti.

Samsun'da 8 polis FETÖ'den yargılanıyor

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında 2'si tutuklu 8 polisin yargılandığı mahkeme devam etti.

04 Mayıs 2017 Perşembe 13:22
Samsun'da 8 polis FETÖ'den yargılanıyor

Samsun haber - Samsun'un Ladik ilçesinde 10 ay önce gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda lçe Emniyet Müdürü Ş.O. ile komiserlerin de bulunduğu 8 polis gözaltına alınmıştıç ByLock kullandıkları iddiasıyla komiser R.Y. ve A.Ö. tutuklandı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.


Samsun 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis cezası ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan 2'si tutuklu 8 sanık mahkemeye çıktı. Mahkemede bir polis memuru, "Komiser A.Ö. 'bana yetki verilse Menzil gurubundan ve AK Parti'den hesap soracağım. Herşeyi paralel mi yapıyor' diyordu. Biz polis lokalinde otururken televizyona Cumhurbaşkanı çıktığında komiserler bize televizyonu kapatın ya da sesini kısın diyorlardı. Bizi lokalden çıkartıyorlardı. Karakola her gün Zaman gazetesi geliyordu ancak kimin abone olduğunu bilmiyorum" dedi. 

Bir başka polis memuru ise "Komiser R.Y. 'Darbe olup asker gelirse kimse askere direnmesin. Yapılacak birşey yok' diye konuşmuş. Bu konuşmayı ben duymadım, diğer polis arkadaşlar duymuş" dedi. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.