banner388

Samsun'da 60 liseli kamp yaptı

Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği üyesi 60 liseli doğa kampı yaptı.

Samsun'da 60 liseli kamp yaptı

Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği üyesi 60 liseli doğa kampı yaptı.

15 Mayıs 2018 Salı 09:47
Samsun'da 60 liseli kamp yaptı

Samsun haber - Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği üyesi olan 60'a yakın liseli öğrenci okullarının kapanmasına az bir yakın süre kalması nedeniyle doğa kampı yaptı. Bafra Hıdırellez Mahallesi ormanlık alanında düzenlenen kamp organizasyonunu ziyaret eden Hıdırellez Mahallesi Muhtarı Erdoğan Bölük ve Bafra Hıdırellez Mahallesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Karaca doğaseverlere destek oldu.


Bafra Bisikletliler Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “Liseli gençlerimizin isteği üzerine düzenlediğimiz bu doğa kampında Hıdırellez Mahallesi'ni seçtik. Lojistik destek aldığımız Bafra Belediyesi ve güvenliğimizi sağlayan İlçe Jandarma Komutanlığına ve kamp ekibim Fatih Oğuz, Ömer Faruk Şen ve Uğurcan Köse'ye emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

,

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.