banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 5 lira vermeyen güvenliği bıçakladı

Samsun'da parkın kenarında yürümekte olan güvenlik görevlisinden 5 lira isteyen saldırgan istediğini alamayınca güvenlik görevlisini 3 yerinden bıçaklayarak yaraladı. 

banner269

Samsun'da 5 lira vermeyen güvenliği bıçakladı

Samsun'da parkın kenarında yürümekte olan güvenlik görevlisinden 5 lira isteyen saldırgan istediğini alamayınca güvenlik görevlisini 3 yerinden bıçaklayarak yaraladı. 

23 Şubat 2021 Salı 10:07
Samsun'da 5 lira vermeyen güvenliği bıçakladı

Samsun'da bir kişi parkın kenarında yürürken gördüğü özel güvelik görevlisinden istediği 5 lira parayı alamayınca bıçakla saldırdığı şahsı 3 yerinden yaraladı. Bıçaklı saldırgan polis tarafından kısa sürede yakalanırken, bıçakladığı güvenlik görevlisini kovalaması ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi Fuar Caddesi Gar Park yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, SAMGAZ'da güvenlik görevlisi olarak çalışan 39 yaşındaki M.Y. tramvaya binmek için işe giderken parkın yanında yaya olarak yürüdüğü sırada yanına gelen önceden tanımadığı S.T adlı şahıs kendisinden 5 lira para istedi. Yoluna devam eden M.Y.'ye bıçakla saldıran S.T., özel güvenlik görevlisini sırtından, omzundan ve baldırından olmak üzere 3 yerinden bıçaklayıp kovaladıktan sonra da kaçtı.

Saldırganın elinden kaçarak bir işyerine sığınarak kurtulan yaralı M.Y. neye uğradığını şaşırdı. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yaya olarak kaçan S.T., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli Yunus ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. M.Y.'yi bıçaklarken kendisi de elinden yaralandığı ortaya çıkan S.T., polis tarafından olay yerinde ambulansta müdahale edilen yaralı M.Y.'nin yanına getirerek teşhis yaptırıldı.

Yaralı kendisini bıçaklayanın bu kişi olduğunu söyledi. Elinden yaralı olan saldırgan S.T.'ye aynı ambulansta görevliler tarafından olay yerinde müdahale edildi. Bıçaklı saldırgan kendisini teşhis eden ambulanstaki yaralıya seslenerek, " Benden şikayetçi olma" demesi dikkat çekti. Yaralı özel güvenlik görevlisi M.Y. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, S.T. ile sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosuna götürüldü. S.T.'nin özel güvenlik görevlisi M.Y.'yi bıçakladıktan sonra kovalarken ve olay yerinden kaçarken güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerami 2021-02-23 11:29:34

kolunu keseceksin ki birdaha kimseyi bıcaklayamasın

Avatar
MAKBULE ERDEMIT 2021-02-23 11:09:43

BUNLAR YUZUNDEN SOKAKLARDA YURUYEMIYORUZ ANAMIZ BACIMIZ KARIMIZ GEZEMIYOR COCUKLARIMIZ KORKUYOR BUNLARA BUYUK CEZALAR VERILSIN POLISIMIZ AGIR BURUN KIRSIN POLISIN HAKKIDIR ELLERINE SAGLIK DERIZ

Avatar
Vatandaş 2021-02-23 10:51:59

Eğer 5 tl için bunu yapıyorsa ben gerisini düşünemiyorum bu ve bunun gibilerine 30 seneden assa ceza verilmemeli ki birdaha yapmasın eğer tekrar yaparsa idam edilmeli insanlık cığlığından çıktı

Avatar
VATANDAŞ yorumu 2021-02-23 10:43:18

BÖYLE ADAMLARI SALMAYIN , YATSIN EN AZ BİR YIL. ADAM ÖLSE BUNU HESABINI KİM VERECEKTİ.

Avatar
vatandaş 2021-02-23 11:12:57

Bu adam salınırsa sıradaki kim olacak ? Çoluk çocuğumuzu nasıl dışarı salacağız? Bıçaklanan adama yarın öbür gün yine musallat olursa onu kim koruyacak ? Bu devlet yasaları ağırlaştırsın !

Avatar
Tutsaq 2021-02-23 13:42:57

5 lira vermedi diye adammi bicaklanir sizin yaptiginiz haberi s....m

Avatar
Kaya 2021-02-23 18:52:15

Bu soysuz öldürmeye darp ve garsptan yargılanmalı. Devlet önce can güvenliğini sağlasın

Avatar
muzaffer kurt 2021-02-23 20:43:39

BÖLE ŞEYLERE GEREK YOK ĞİDİN OKUYUN CALIŞIN...