banner388

Samsun'da 5 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 5 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 12:56
Samsun'da 5 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun haber - Samsun'da Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ByLock kullandığı tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun merkezde ve Terme ile Bafra ilçelerinde düzenlediği operasyonda 9 kişiyi gözaltına aldı.

4 kişinin emniyetteki sorguları devam ederken M.B., E.C., S.E., S.N.O. ve H.A. Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.E. adlı kadın tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, S.N.O adlı kadına ise elektronik kelepçe uygulanarak ev hapsi verildi. M.B., E.C. ve H.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 16.05.2018 13:06
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.