banner388

Samsun'da 5 arabayı hurdaya çeviren servis sürücüsü konuştu

Samsun'da geçtiğimiz günlerde 5 arabayı hurdaya çeviren Öğrenci Servisi Sürücüsü alkollü olmadığını söyledi.

Samsun'da 5 arabayı hurdaya çeviren servis sürücüsü konuştu

Samsun'da geçtiğimiz günlerde 5 arabayı hurdaya çeviren Öğrenci Servisi Sürücüsü alkollü olmadığını söyledi.

24 Nisan 2017 Pazartesi 15:12

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi 2'inci Bulvar'da Necatibey İlkokulu önünde korkunç bir kaza yaşandı. Gece saatlerinde servis şoförü Yunus Emre Ç. 55 C 0549 servis aracıyla park halindeki araca daha sonrada refüdeki ağaçları sökü 2 otomobile daha çarparak 5 aracı hurdaya çevirmişti. O anlar an be an kameraya yansırken kazanın sürücüsü alkollü olmadığını söyledi.

Öğrenci servis sürücüsü Yunus Emre Ç. ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Kaza günü yağış olması nedeniyle aracım sağa doğru kaymaya başladı ve o sırada park halinde olan bir otomobile çarptım. Otomobile çarpmam ile birlikte direksiyon hakimiyetimi kaybedip refüje sürüklendim. Daha sonra frene bastım ancak aracım savruldu ve kavşakta park halinde olan 2 araca çarparak durabildim. Kazayı yapınca şoka girdim. Araçtan çevredeki vatandaşların yardımıyla inebildim. Daha sonra polisler gelip beni karakola götürdü. Onlara alkollü olmadığımı söyledim. Ancak buna rağmen alkol testi yaptılar. Yapılan testte de alkollü olmadığım ortaya çıkmıştır"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur 2017-04-24 20:14:21

alkol yoktur doğrudur ama bonzai jameika vardır

Avatar
emin karagüzel 2017-04-25 04:29:38

demekki alkollü olsa 10 araç hurdaya çıkacak, Allah dan insan geçmiyordu ordan o anda.