banner388

Samsun'da 3 kişinin öldüğü yangının nedeni belli oldu

Samsun'da bir evde çıkan yangında anne ve engelli 2 kızı hayatını kaybetti.

Samsun'da 3 kişinin öldüğü yangının nedeni belli oldu

Samsun'da bir evde çıkan yangında anne ve engelli 2 kızı hayatını kaybetti.

12 Şubat 2018 Pazartesi 16:04
Samsun'da 3 kişinin öldüğü yangının nedeni belli oldu

Samsun'un Terme ilçesi Özyurt Mahallesi'nde dün çıkan yangında, yaşlı bir kadın ile engelli 2 kızı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, görme ve işitme engelli olan 2 kızıyla birlikte kalan 80 yaşındaki Sevim Semiz, gece saatlerinde kızlarıyla birlikte uykuya daldı. İddiaya göre prize takılı olan battaniyeden çıkan yangın, yaşlı anne ve engelli 2 kızını uykularında yakaladı. Sabaha karşı başlayan yangın kısa sürede tüm evi sardı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın söndürme çalışması sonrasında Emine Semiz ile Havva Gülen’in cansız bedenlerine ulaştı. Yangından torunu tarafından son anda kurtarılan ve dumandan zehirlendiği belirtilen Sevim Semiz ise ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


 
Terme ilçesi Özyurt Mahalle Muhtarı Kamil Özden yaptığı açıklamada, "Saat 03.00 gibi bana köyde yangın var diye bir telefon geldi. Sevim Semiz'in oturduğu evin yandığını öğrendik. Hemen olay yerine gittik. İtfaiye ekiplerine de haber verildi. Ateşi söndürdük ancak ablamız ve yeğenlerimiz vefat etmişlerdi. Kurtarılamadılar" ifadelerini kullandı.

YANGIN ELEKTRİKLİ BATTANİYEDEN ÇIKTI

 
Yaşlı kadının komşuları, yangının elektrikli battaniyeden çıktığını ve kısa sürede büyüyen yangında yaşlı kadın ile kızlarının hayatlarını kaybettikleri söylediler.

Yangında hayatını kaybeden anne ve 2 kızının otopsi işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 12.02.2018 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.