banner388

Samsun'da 3 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 3 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

14 Mart 2019 Perşembe 16:19
Samsun'da 3 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün mahrem sorumluları ile ankesörlü telefon üzerinden görüşme yaptıkları tespit edilen askeri personellere yönelik 2 gün önce Samsun merkezli 6 ili kapsayan operasyon düzenlenmişti. Samsun, Erzurum, Gaziantep, Bolu, Tokat ve Çorum illerinde 10 ayrı adrese eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınmıştı. Dün Samsun Adliyesine sevk edilen 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Astsubay A.G. ile eski askeri okul öğrencileri B.Ç. ve Y.E.Y., Samsun Adliyesine sevk edildi. 3 şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.