banner388

Samsun'da 3 gün boyunca sağanak yağmur

Samsun'da etkisini gösteren sağanak yağmurların 3 gün boyunca etkili olacağını açıklandı.

Samsun'da 3 gün boyunca sağanak yağmur

Samsun'da etkisini gösteren sağanak yağmurların 3 gün boyunca etkili olacağını açıklandı.

14 Eylül 2018 Cuma 10:34
Samsun'da 3 gün boyunca sağanak yağmur

Samsun haber - Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Yücel Yüce, Eylül ayı itibariyle aralıklarla etkili olan Sağanak Yağmurun 3 gün boyunca etkili olacağını açıkladı

Yağışların özellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olarak görüleceği, etkisini Cumartesi günü kuzey ve doğu ilçelerde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor.

"DİKKATLİ OLUN"

Yüce yaptığı açıklamada “Yağışların Pazartesi günü ise yine il genelinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde devam ettikten sonra kesilmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında kıyı kesimlerinde önemli bir değişiklik beklemiyoruz ama iç kesimlerde hafta sonundan itibaren azalarak mevsim normallerine gerilemesi bekleniyor. Samsun merkez için gündüz sıcaklıklarının 24-26 derece, gece sıcaklıklarının ise 19-20 derece olması bekleniyor. Rüzgarın ise kuzey ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, hafta sonunda kıyı ilçelerde sertçe esmesi bekleniyor. Özellikle Cumartesi günü görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (lokal su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmasını istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.