banner388

Samsun'da 3 aylık hamile kadın intihar etti

Samsun'da 3 aylık hamile ve 1 çocuk annesi olduğu belirlenen 23 yaşındaki H.D. kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Samsun'da 3 aylık hamile kadın intihar etti

Samsun'da 3 aylık hamile ve 1 çocuk annesi olduğu belirlenen 23 yaşındaki H.D. kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

01 Haziran 2017 Perşembe 11:20
Samsun'da 3 aylık hamile kadın intihar etti

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda 3 aylık hamile ve 1 çocuk annesi eşiyle telefonda konuşurken telefonu attı ve kendini asarak intihar etti.


Olayla ilgili edinilen bilgiye göre, 2 yıllık evli 1 çocuk annesi 23 yaşındaki H.D., eşi M.D. ile telefonda konuşurken bir anda telefonu attı ve kendini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. 


İntihar eden kadının eşi, telefonla konuşurken karsının telefonu attığını anladı ve defalarca telefon açtı ancak ulaşamadı. M.D. eşinin kendine zarar vermesinden korkarak eve gitti. Kapıyı kırarak içeri giren koca eşini doğalgaz borusuna asılı halde buldu. Olay yerine gelen komşuların da yardımıyla polis ekipleri ve 112'ye haber verildi. Asılı bulunduğu yerden indirilerek hastaneye kaldırılan genç kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


H.N.'nin 3 aylık hamile olduğu ve yaşadığı düşük tehlikesi nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi. Eşi ile herhangi bir sorunlarının olmadığını belirten M.D.'nin ise açıklamalarında, "Eşim düşük tehlikesi yaşayınca bunalıma girdi. Telefonla konuşurken telefonu attığını anladım. Kendisine defalarca telefon açmama rağmen cevap alamayınca kendisine zarar verecek diye düşündüm" dediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 01.06.2017 11:29
Anahtar Kelimeler:
İntiharSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.