banner388

Samsun'da 3 araçlı feci kaza: 7 yaralı

Samsun'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Samsun'da 3 araçlı feci kaza: 7 yaralı

Samsun'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

29 Haziran 2023 Perşembe 18:16

Kaza, Samsun'un Terme ilçesi Kozluk Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Ordu Karayolu'nda seyir halinde olan M. S. idaresindeki 34 BBB 004 plakalı otomobil ile H. Y. idaresindeki 55 AGP 363 plakalı otomobil aynı anda kontrolden çıkarak önce yol kenarında refüjde bulunan aydınlatma direğine, sonra da ağaçlara çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan 34 BBB 004 plakalı otomobil, karşı istikamette hareket eden K. A. idaresindeki 34 GKM 044 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Öte yandan 55 AGP 363 plakalı otomobil ise refüjde takla attı.

Olayın 112 acil servise bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada, 34 GKM 044 plakalı otomobilde bulunan sürücü K.A., K.A., M.A., S.Ö.A., A.A., 34 BBB 004 plakalı araç sürücüsü M.S. ve 55 AGBP 363 plakalı otomobil sürücüsü H.Y. olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

Bölgeyi abluka altına alan ekipler araçta sıkışan yaralıları çıkarttı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Terme ve Ünye'deki hastanelere sevk edildi.

Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen 3 araç da çekici yardımıyla yoldan çekildikten sonra tek şeritten sağlanan trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.