banner388

Samsun'da 24 işçi zehirlendi!

Samsun'da fabrikanın yemekhanesinde yemek yiyen 24 işte zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Samsun'da 24 işçi zehirlendi!

Samsun'da fabrikanın yemekhanesinde yemek yiyen 24 işte zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

08 Ocak 2020 Çarşamba 20:31
Samsun'da 24 işçi zehirlendi!

Samsun'un Bafra ilçesinde bir fabrikada zehirlenme olay yaşandı. Yemekhanede yemek yiyen 24 işçi mide bulantısı, halsizlik, ateş ve kusma  ile karşı karşıya kalırken zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Kaymakam Cevdet Türkmen ise işçileri ziyaret ederek bilgi aldı.

Olay, Bahçeler Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrikanın yemekhanesinde öğlen yemek yiyen 3’ü erkek 24 kişi, yemekten yaklaşık 6 saat sonra mide bulantısı, halsizlik, ateş ve kusma gibi şikayetleriyle Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede olan işçilerin bir kısmının tedavileri devam ederken, 4 işçi taburcu edildi. Yapılan incelemelerde fabrika çalışanlarının yedikleri yemekten zehirlendikleri ortaya çıktı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın hastaneye gelerek işçilerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri işçilerin yediği yemekten numune aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.