banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 20 bin kişi Başbakanla sahur yaptı

Başbakan Binali Yıldırım, Kurtuluş Yolunda 20 bin Samsunluyla sahur yaptı.

banner269

Samsun'da 20 bin kişi Başbakanla sahur yaptı

Başbakan Binali Yıldırım, Kurtuluş Yolunda 20 bin Samsunluyla sahur yaptı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 09:26
Samsun'da 20 bin kişi Başbakanla sahur yaptı

Samsun haber - Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan'ın daveti üzerine Başbakan Binali Yıldırım Samsun'a geldi. Gece saatlerinde Samsun'a helikopterle iniş yapan Başbakan Binali Yıldırım ilk olarak Batı Park'ta düzenlenen gençlik şölenine katıldı.

Buradaki programının ardından Kurtuluş Yolu'nda düzenlenen sahur programına geçen Başbakan Binali Yıldırım, Samsunlu vatandaşlarla sahur yaptı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği sahur programında Başbakan Binali Yıldırım'a ilgi büyük oldu. 

BAŞBAKAN MÜJDE VERDİ

Sahur programında konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım burada müjde üstüne müjde verdi. 

24 Haziran seçimleriyle ilgili konuşma yapan Başbakan Yıldırım, "24 Haziran’da Türkiye’nin büyümesine tam destek vermek Samsun’a yakışır. 16 Nisan’da araladığımız kapıyı Samsun’da sonuna kadar açacağız. Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokalım. İktidara geldiğimizden bugüne bu büyük hedefi koyarak çalışmalarımızı yaptık. Gecemizi gündüzümüze katarak bugüne geldik. Türkiye’yi 3 kat büyüttük. Samsun’a 16 yılda tam 27 katrilyon yatırım yaptık. Helal olsun. Samsun’un ihracatı 2003 yılında 37 milyon dolardı. Şimdi ise 463 milyon dolara çıktı. İşte büyüme budur. Samsun’un başarısı budur. Samsun’da da geleceğimiz için bugüne kadar toplamda 7 bin derslik yapılmış. Biz 15 yılda bunun üzerine 4 bin 600 derslik koyduk. 2019 sonunda artık tekli öğretime geçiyoruz. Samsun’da artık sabahçı öğlenci olmayacak, tam gün eğitim sistemi olacak. Ondokuz Mayıs Üniversitemize 98 değişik ülkeden 3 bin 340 yabancı öğrenci geldi ve burada öğrenim görüyor. Bu öğrenciler Samsun’da yaşadıklarını ülkelerinde anlatacaklar. Samsun’un güzelliklerini paylaşarak bu şehrin tanıtımını yapacaklar. Buradan İlk müjdemi de vereyim. Samsun’a adına yakışır yeni bir üniversite kurduk. Samsun Üniversitesi hayırlı uğurlu olsun. Artık gençler Samsun’a akın edecek. Eski stat alanını millet bahçesi yapacağız. Sahra Sıhhiye alanını da şehir parkı haline dönüştürüyoruz. Samsun-Sivas tren hattını yakında bitirip hizmete alacağız” dedi.

“TERÖR DEVLETİ OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Hem hizmet yapıp hem de terör odaklarını yok ettiklerini belirten Başbakan Yıldırım, "Biz bunu yaparken Cumhurbaşkanı adaylarından birisi adaylığı belli olur olmaz soluğu Edirne’de aldı. Acaba Edirne’yi mi özledi derken bir baktık Edirne’de teröristlerin baş destekçisini ziyarete gitmiş. Ne yazık ki, bu bölgede ülkemiz hakkında planlar kuruluyor. Bu plan terör devleti oluşturma planlarıdır. Bu planları bozacağız. Sizden aldığımız destek ile bunun da üstesinden geleceğiz inşallah” diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'a Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da eşlik etti.

Son Güncelleme: 13.06.2018 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun_55 2018-06-13 10:07:54

suriyelileri doyurdunuz resmen dün gece ve diğer zamanlarda verdiğiniz iftar yemeklerinde!!kimin parasıyla bu iftar yemekleri veriliyor kimse merak ediyor mu?

Avatar
Recai YEĞEN 2018-06-13 10:05:44

neden hiç haberimiz olmadı.Biz vatandaş değilmiyiz. Oy kullanmayacakmıyız.

Avatar
Samsun 2018-06-13 19:30:15

Sabaha kadar helikopter sesinden rahat edemedik huzur bırakmadılar

Avatar
Mehmet 2018-06-16 11:02:09

Eskiden. Yoktu böyle şeyler para var huzur var