banner388

Samsun'da 2 simitçi pastaneyi kundakladı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde pastaneyi kundaklayan iki kişinin simitçi olduğu iddia edildi.

Samsun'da 2 simitçi pastaneyi kundakladı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde pastaneyi kundaklayan iki kişinin simitçi olduğu iddia edildi.

01 Mayıs 2018 Salı 16:13
Samsun'da 2 simitçi pastaneyi kundakladı

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki geçtiğimiz gece 00.57'te kar maskeli ve yanlarında pompalı tüfek bulunan 2 kişi 5 litrelik pet şişenin içinde bulunan benzini pastaneye dökerek ateşe verdi. Alevler bir anda yükselirken kundakçılar panik içinde kaçtı.

Sabah işyerini açmaya giden çalışanlar duvarda ve camlarda kararma olduğunu fark edince güvenlik kamerasını inceledi. Kar maskeli 2 kişi tarafından dükkanın yakılmaya çalışıldığı kameralar tarafından an be an kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri işyerinin yakınında içinde az miktarda benzin bulunan pet şişeyi buldu. Yapılan araştırma sonucunda kundaklama olayına karıştığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunda sorguya alınan 33 yaşındaki Y.E. ile 34 yaşındaki M.K.'nın kundaklanan pastanenin yakınında bulunan simit fırınının işletmecisi olduğu öğrenildi.

M.K.'nın arkadaşı Y.E. ile alkol alıp 5-6 ay önce açılan pastanenin kendi işlerine zarar vereceği için kundakladıkları iddia edildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlılar Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunda sorgulanan Mehmet K. ve Yaşar E. bugün Samsun Adliyesine sevk edilerek çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece serbest bırakıldılar. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 01.05.2018 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-05-01 20:33:27

Bunlar maşa, bunları azmettireni bulup cezalandırmak lazım..,

Avatar
emin karagüzel 2018-05-02 00:59:18

aslında tutuklansaydılar iyi olurdu çünkü cezaevindeki şartları görmeleri faydalarına olurdu.

Avatar
ÇETİN ÇETİN 2018-05-02 10:08:10

Ekmek mafyası,simitçi mafyası gibi isimli mafya çeşitleri yaşamakta..bunu savcılar..emniyet..vali ve belediye başkanları da bildiğine inanıyorum...hak yiyen bu mafya bozuntuları ile neden mücadele idilmez...bunu sade vatandaş değil..yetkililer çözmesi,halletmesi gereken bir problem..bir yara..neşter vurulmalı..halk ve hak için...

Avatar
Tekkeköy de yaşayan 2018-05-02 19:38:01

Ben Tekkeköy de yaşıyorum ve buranın kırıntı olduğunu düşünüyorum acaba burası neresi

Avatar
Hasan 2018-05-02 19:38:27

Ben Tekkeköy de yaşıyorum ve buranın kırıntı olduğunu düşünüyorum acaba burası neresi