banner388

Samsun'da 19 yaşındaki genç kayboldu

Samsun'da kitap almak için kursa gideceğini söyleyerek evden çıkan 19 yaşındaki gençten haber alınamıyor. 

Samsun'da 19 yaşındaki genç kayboldu

Samsun'da kitap almak için kursa gideceğini söyleyerek evden çıkan 19 yaşındaki gençten haber alınamıyor. 

02 Haziran 2020 Salı 13:23
Samsun'da 19 yaşındaki genç kayboldu

Samsun'un Canik ilçesinde sabah saatlerinde evden çıkan genç kayboldu. Ailesi gencin kaçırılmış olabileceğini düşünüyor.

Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yaşayan 19 yaşındaki Yasin Akay dün sabah 10.00 sıralarında "Kursa kitaplarımı almaya gidiyorum" diyerek evden çıktı. Üniversite sınavına hazırlanan gençten ailesi bir daha haber alamadı. Telefonu kapalı olan ve arkadaşlarından da Yasin’le ilgili bir bilgiye ulaşamayan yakınları polis ekiplerine kayıp başvurunda bulundu.

KAÇIRILMIŞ OLABİLİR

Yasin’in hayati durumundan endişe ettiklerini belirten Abla Ece Akay, “Kardeşim liseyi bitirmişti, üniversite sınavına hazırlanıyordu. 20-25 gün sonra da sınavı vardı. Bir YKS kursuna gidiyordu. Dün sabah 10.00 sıralarında anneme 'Kursa kitaplarımı almaya gidip geri geleceğim’ diyerek evden çıktı. Geri dönmeyince endişelendik. Telefonu da kapalı, kendisine ulaşılmıyor. 

Arkadaşlarından da bir bilgiye ulaşamadık. Kardeşimin bir düşmanı, sevmeyeni yoktu. Ailevi bir problemimiz de yok. Annem, babam ben gayet iyi anlaşıyoruz. Biz kaçırılmış olabileceğinden şüpheleniyoruz. Polise de haber verdik. Kardeşimi arıyoruz. Gören veya duyan olursa güvenlik güçlerine haber vermelerini rica ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek 2020-06-02 19:21:56

Müge anlı bulur

Avatar
Mustafa 2020-06-02 23:30:21

Canım çok sikkin

Avatar
Bahar 2020-06-03 11:55:37

InsAllah basına bırsey gelmeden bulunur.