banner388

Samsun'da 17 yaşındaki kız 19 gündür kayıp

Samsun'da sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki kızdan 19 gündür haber alınamıyor.

Samsun'da 17 yaşındaki kız 19 gündür kayıp

Samsun'da sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki kızdan 19 gündür haber alınamıyor.

03 Şubat 2024 Cumartesi 10:24
Samsun'da 17 yaşındaki kız 19 gündür kayıp

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Engiz Mahallesi'nde bulunan Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sorumluluğundaki sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki İpek Bilecen, 15 Ocak'ta kayboldu. Açık kapı sisteminin işlediği sevgi evlerinde bir anda ortadan kaybolan İpek Bilecen'i bulmak için 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kaybolmasının ardından 19 gün geçmesine rağmen şu ana kadar kız çocuğundan bir haber alınamadı.

AMCASI: "HAYATINDAN ENDİŞELİYİM"

17 yaşındaki İpek Bilecen'in amcası İsa Bilecen, "19 Mayıs ilçesinden karakoldan beni arayıp durumu bildirdiler. 'Yeğeniniz İpek Bilecen kayıp, gidebileceği yerler hakkında bilginiz var mı?' diye sordular. Her yeri arıyorum. Yeğenime ulaşmaya çalışıyorum. Kızın sağlığından, hayatından endişeliyim. İlgili kurumdan ve annesinden şikayetçi olacağım. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberKayıp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.