banner388

Samsun'da 131 kilogram esrar ele geçirildi

Samsun'da pek çok noktada gerçekleştirilen operasyonlarda 131 kilogram kubar esrar, 387 kök hint keneviri ve 1.780 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Samsun'da 131 kilogram esrar ele geçirildi

Samsun'da pek çok noktada gerçekleştirilen operasyonlarda 131 kilogram kubar esrar, 387 kök hint keneviri ve 1.780 paket kaçak sigara ele geçirildi.

01 Ağustos 2017 Salı 14:25
Samsun'da 131 kilogram esrar ele geçirildi

Samsun Haber - Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 131 kilo kubar esrar ve 387 kök hint keneviri ele geçirildi.


109 KÖK KENEVİR BİTKİSİ

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  Kaçakçılık ve Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda; Terme ilçesi Aybeder Mahallesinde şüpheli 76 yaşındaki İ.I. isimli şahsın arazisinde yapılan aramada, 109 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. İ.I., emniyetteki işlemlerin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


ORMANLIK ALANDA 86 KÖK KENEVİR

Tekkeköy ilçesi Büyüklü Mahallesinde ormanlık alanda 86 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayın faillerinin kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.


1.780 PAKET KAÇAK SİGARA

İlkadım ilçesi Çivril Mahallesinde Artvin’den Konya istikametine giden yolcu otobüsünde gerçekleştirilen aramada, şüpheli 43 yaşındakş T.Ç.'nin valizlerinde yapılan aramalarda 1.780 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralara el konurken şüpheli T.Ç. emniyetteki işlemlerin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

114 ADET KENEVİR VE 2 GRAM ESRAR

Bafra ilçesi Doğanca Mahallesinde şüpheli 41 yaşındaki K.G.'ye ait tarlada yapılan aramada 2 gram kubar esrar ve 114 adet kenevir bitkisi. Firari durumda olan şüpheli K.G.'yi yakalamak için yürütülen çalışmaların sürdüğü belirtildi


131 KİLORAM ESRAR

Bafra ilçesi Kalaycılı Mahallesinde şüpheli 49 yaşındaki A.K.'nin tarlasında yapılan aramada 131 kilogram kubar esrar ile birlikte 78 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Firari durumda olan A.K.'yi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.08.2017 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.