banner388

Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hazırlanıyor

3 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a gelerek yerel seçimler kapsamında miting gerçekleştirecek. Samsun'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mitingi için hazırlıklar devam ediyor.

Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hazırlanıyor

3 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a gelerek yerel seçimler kapsamında miting gerçekleştirecek. Samsun'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mitingi için hazırlıklar devam ediyor.

02 Mart 2019 Cumartesi 18:54
Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Mart Pazar günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda saat 16.00'da vatandaşlara seslenecek. Meydanın çevresi ve yol kenarları bariyerlerle çevrilirken meydan içerisinde ise özel harekat polisleri kontrollerde bulundu. Atatürk Bulvarı’nın kavşak noktalarına da AK Parti flamaları asıldı. Yol kenarında ise Türk bayrağı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti bayrakları asıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti bayrakları asıldı. 

ÇİĞDEM KARAASLAN'DAN DAVET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'da gerçekleştireceği mitinge ilişkin konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız, Samsunumuzu çok seviyor çünkü burası ilk adım şehridir ve burası 17 yıl boyunca tüm seçimlerde AK Partimize en güçlü desteği vermiş şehirlerimizdendir. Genel Başkanımızın aday tanıtım toplantımızın ardından miting vesilesiyle şehrimize kısa süre içerisinde yeniden teşrif edecek olması Samsunumuza gönülden bağlı olduğunun bir göstergesidir. Samsun’a her zaman büyük önem veren Cumhurbaşkanımızı hemşehrilerimizle birlikte büyük bir coşku ile karşılayacak, Milli Mücadele’nin ilk adım şehrine yakışan rekor bir katılım ile yeniden tarih yazacağız. Ülkemizin geleceği açısından önemli bir eşik olan bir dönemde gerçekleşecek olan bu buluşmanın Samsun ve ülkemiz adına çok önemli olduğuna inanıyor, yarın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz mitinge tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullando.

COŞKULU KALABALIK OLACAK

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 3 Mart'ta gerçekleştirecekleri mitingle Samsun'un tarihi günlerinden birini daha yaşayacağını vurguladı. Samsun'un, gönül belediyeciliğinin mimarı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her zaman sahip çıktığını ifade eden Başkan Aksu, "Genel Başkanımızın Samsun sevgisini hemşehrilerimiz çok iyi biliyor. Hemşehrilerimizin de liderimize sevgileri ve destekleri her zaman en üst seviyede olmuştur. Samsun'a özel bir sevgisi olan Genel Başkanımızı hemşehrilerimizin en güzel şekilde ağırlayacağına inancım tamdır. Samsun mitingimiz yoğun katılımla büyük coşku içerisinde geçecektir. İl Başkanlığı olarak da hazırlıklarımız devam ediyor" sözcüklerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hoca efendi 2019-03-02 22:25:46

BERABER YÜRÜDÜK BU YOLLARDA BERABER ISLANDIK YAĞAN YAĞMURDA, BİTSİN BU SILA HASRETLİK. ELHAMDÜRÜLLAH, BİSMİLLAH, YA ALLAH, HAMD OLSUN, BU KUYRUKLAR VARLIK KUYRUĞU ŞÜKÜR OLSUN SEÇİM SONRASI VARLIK ZAMLARIDA GELECEK

Avatar
Sasa 2019-03-03 00:36:23

Sevmem

Avatar
Ya hak 2019-03-03 16:17:51

Ülke ekonomisi gözler önünde ne gerek var masrafa yazık değilimi bu millete

Avatar
ss 2019-03-03 17:06:24

feto bizi kandırdı obama bizi kandırdı pkk yla iş yaptın oda kandırdı esede dostum diyordun oda kandırdı işte yeni türkiye cumhurbaşkanı hayırlı olsun:D