banner388

Samsun cezaevinde gerçeği aratmayan tatbikat

Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda nefes kesen bir tatbikata imza atıldı

Samsun cezaevinde gerçeği aratmayan tatbikat

Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda nefes kesen bir tatbikata imza atıldı

26 Mayıs 2017 Cuma 12:59
Samsun cezaevinde gerçeği aratmayan tatbikat

Samsun haber - Samsun E Tipi Kapalı Cezaevinde, sağlık ekipleri, itfaiye, YEDAŞ ve doğalgaz acil müdahale ekipleri ortaklaşa tatbikat gerçekleşti. Acil Durum Tatbikatı'nın yapıldığı esnada mahkum yakınlarıda görüş için cezaevine geldi. Tatbikatı gerçek sana mahkum yakınları gözyaşlarına boğuldu. İlk önce polis telsizinden “Cezaevinde bıçakla yaralama” anonsu yapıldı. Anonsla birlikte güvenlik güçleri ve 112 Acil Sağlık personeli Samsun E Tipi Kapalı Cezaevine gitti. 

O anlarda bir amirde anons yaparak cezaevine özel harekat polisleri ve çevik kuvvet ekipleri desteğe geldi. Son olarak başarlı geçen çalışmanın ardından telsizen tatbikat yapıldığı anons edildi. 


Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz yaptığı açıklamada "Olayı öğrendiğimizde cezaevi içerisinde İl Emniyet Müdürlüğü ekibi olarak gerekli tedbirleri aldık. Tatbikat olduğu anlaşıldıktan sonra da zaten ekiplerimizle birlikte normale döndük. Onun dışında herhangi bir olumsuzluk yok. Cezaevi içerisinde bir sıkıntı yaşanmamıştır. Olaylar tamamıyla tatbikattan ibarettir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.