banner388

Samsun-Çarşamba Havaalanında geri sayım

Yaklaşık 3 aydır tadilatta olan Samsun-Çarşamba havaalanında sona gelindi.

Samsun-Çarşamba Havaalanında geri sayım

Yaklaşık 3 aydır tadilatta olan Samsun-Çarşamba havaalanında sona gelindi.

04 Kasım 2017 Cumartesi 18:54
Samsun-Çarşamba Havaalanında geri sayım

Samsun Haber - Açıldığı günden beri 17 yıldır hizmet veren Samsun-Çarşamba havaalanı yaklaşık 3 aydır bakım ve tadilat nedeniyle hizmet veremiyor. Havaalanını ziyaret eden Samsun Valisi Orhan Kaymak, incelemelerde bulundu. Vali Kaymak, havaalanının 7 Kasım Salı günü hizmete açılacağını belirtti.

Çalışma süreci tamamlandı

Havalimanında basın toplantısı düzenleyen Vali Kaymak, “Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle havalimanımız 7 Ağustos tarihinde kapatılmıştı. Biz de zaman zaman gelerek incelemeleri takip ettik. O zaman kamuoyuna 7 Kasım tarihinde buranın açılacağını duyurmuştuk. Şuan ki incelemelerimize göre pistteki çalışmalar tamamen bitmiş durumda ve temizlik çalışmaları yapılıyor. İnşallah 7 Kasım Salı günü ilk uçağımız saat 08.00 sıralarında piste inmiş olacak. Aslında bu çalışmaların bitim süresi daha da uzundu. Ama 3 aylık bir çalışma sürecinde tamamlandı. Havaalanı kapanınca bütün insanlar bunun yokluğunu acı bir şekilde hissettiler. Samsun bundan çok zarar gördü ancak havaalanı 7 Kasım’da hizmete açılacak” dedi.
Konuşmanın ardından Vali Kaymak yapımı tamamlanan pistte incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 04.11.2017 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.