banner388

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kırsala yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki altyapı yatırımlarına devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kırsala yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki altyapı yatırımlarına devam ediyor.

06 Temmuz 2017 Perşembe 10:23
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kırsala yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, kırsalda yapılan altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Demircioğlu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra köyden mahalleye dönüşen yerlere yatırım götürmeye devam ettiklerini söyledi.

Havza, Bafra, Kavak, Ladik, Tekkeköy ve Ayvacık ilçelerinin 2017 yılı sonuna kadar sorunlarını çözeceklerini belirten Demircioğlu "Havza ilçesi kırsalındaki, Ağdır Hasan Mahallesi’nde 500 metre ve Güvercinlik Mahallesi’nde ise 2,5 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Alt yapı çalışmalarının sonuna gelindi. Bafra ilçesi kırsalı El Davut Mahallesi’nde 2,7 kilometre kanalizasyon hattı yapıldı. Kavak ilçesi kırsalında Çakallı Mahallesi Deniz Ereği Sokak’ta da 2 kilometrelik kanalizasyon hattını tamamlandık” dedi.

2018’E KADAR BİTECEK

Tekkeköy'ün Yeşilyurt ilçesinde yapılan çalışmaların tamamlandığını ifade eden Demircioğlu, "Ayvacık ilçesi kırsalındaki Çarşı Köy Mahallesi’nde 2,2 kilometre kanalizasyon hattı tamamlandı. Ladik ilçesi kırsalı Kızıl Sini Mahallesi’nde de 500 metre kanalizasyon hattını tamamlandık. SASKİ Genel Müdürlüğünün iş makineleri ve personeli ile alt yapı çalışmaları yapıldı. Acil ihtiyaç duyulan kırsal kesimde mahallelerde alt yapı çalışmalarına 2017 yılı sonuna kadar devam edilecek" diye konuştu.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Havza’nın Ağdır Hasan Mahallesi Muhtarı Saim Yurdu Seven ise yaptığı konuşmada, "Köyümüzün kanalizasyon sorunu olduğunu, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’na ilettik. Kamil Demircioğlu, Ağdır Hasan’a bir ekip göndererek etüt çalışmaları yaptırdı. Daha sonra alt yapı çalışmalarına başlandı. SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’na ve personeline teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2017-07-06 10:56:19

Siz yakın ilçelerin kanalizasyon ladini bştirmeyin çevre ilçelerin reklamını yapın atakum çakırlar korosunda ki mahalleler başka bir şehremi bağlı alt yapı geçmeden yollarıda yapmıyorlar sabah akşam evin içi dışı toz biz acaba başka ülkenin vatandaşı mıyız siz haber yapacaksanız böyle sorunlu yerlerin haberini yapımda belki utanırlarda hizmet yaparlar

Avatar
55 2017-07-06 12:12:37

halk adına teşekkürler