banner388

Samsun Büyükşehir Belediyesi İçin Yeni Bina

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediyesi için tüm Samsunlulara hizmet edecek yeni bir bina yapacaklarını açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İçin Yeni Bina

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediyesi için tüm Samsunlulara hizmet edecek yeni bir bina yapacaklarını açıkladı.

04 Şubat 2019 Pazartesi 11:37

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsunhaber.com'da projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu Başkanlar Konuşuyor programında konuşan Tekin, Büyükşehir Belediyesi için tüm Samsunlulara hitap edecek yeni bir belediye binası yapacaklarını söyledi.

AKILLI BİNA OLARAK TASARLANACAK

Mimar Hayati Tekin, Büyükşehir Belediyesi için yapmayı planladıkları yeni belediye binasını kendisinin tasarlayacağını belirterek, "Bu belediye binası artık Samsun'u temsil etmiyor. Ben Allah'ın izniyle Samsun'un merkezine herkesin ulaşabileceği yeşil bir belediye binası inşa edeceğim. Bu bina kendi elektriğini üretecek, kendi suyunu damıtacak. Ben mimarım. Ne yaptığımı ne yapacağımı biliyorum. Nasıl ki Kutlukent ve Tekkeköy Belediye binalarını yaptıysam, yeni Büyükşehir Belediye binasını da yapacağım. Burada 17 ilçeyi temsil edecek bir merkez oluşturacağız. Tüm birimler tek merkezde toplanacak ve vatandaş zorlanmadan kısa sürede işlemlerini halledecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakum Burak 2019-02-04 11:53:52

Belediye binasının vatandaşa katkısı nedir? İlkadım belediyesi yaptı da ne oldu. Gösterişten başka birşey değil. Belediye binasına harcanacak olan para ile gidin fabrika açın vatandaşın gözünde değeriniz daha da artar.

Misafir Avatar
samsunlu 2019-02-04 13:34:01 @Atakum Burak

fabrika yap tamam güzelde adam(reis dedikleri) hazır fabrikaları satıyo. Satsın diye mi yapacan

Beğenmedim! (1)
Avatar
55 2019-02-04 12:19:17

mevcut binayı ne yapacan bina yapana kaDAR FABRİKA YAPIN

Avatar
İşsiz 2019-02-04 13:38:48

Eyy hayati bey bana akıllı binalar yapmak için uğraşma oraya zaten senin diğerinin birinin tanıdığı girip çalışıyor. Bana iş sahası aç üretim yeri aç , aç da benim gibi üniversite mezunu boşta gezen evli olan çocuk bekleyen eşinin maaşı ve işsizlik maaşıyla geçinmeye çalışan kardeşlerime ve bana iş sahası aç. Bu zamana kadar bina inşaası park inşaası yol inşaası geçin bunları kardeşim beton değil ekmek dağıtın EKMEK...

Avatar
Subutay 2019-02-04 12:08:58

Bu adam yapar yaptıda bu adam tekkeköy belediyesini 2014 yılındaki secimlerde neredeyse bo6çsuz bir şekilde bıraktı ama akapa nın belediye şimdiki mevçut belediye başkanı hasan togar belediyeyi türkiyenin en borçlu belediyesi haline getirdi tam tamına 178 milyon lira bütün yandaş çocukları belediye binasına alında akşama kadar ellerinde kalem oynuyorlar 1 kişi olması gereken yerde on kişi var keza yeşilyurt demir çelik fabrikasının sahiplerine belediyenin arsalarını ve diyer rant yerlerini peşkeş çekti aynı şekilde ovada bulunan meralıkları fabrika sahipleri ne derse onu yapan biri hasan togar ve yine onu aday göstertenler o fabrika sahipleri çünkü iyi rant vuruyorlar

Avatar
E.C.M 2019-02-04 14:30:49

Samsunun en önlemli sıkıntısı işsizlik. Saha dar ve insanlar iş bulmakta sıkıntı çekiyor. Erdoğan Tok da bunu başaramadı. Ak partili olup oyunu Erdoğan Tok'a vermeyeceğim diyen yüzlerce insanlardan biriyim. Partiden istifa etse keşke.

Avatar
Mat 2019-02-04 14:29:19

Super bir yatirim Samsun halkına muthiş bir katma değer..
Hey Allah'ım ya..!!! Kimse beni siyasetçilerin insanlara hizmet için göreve gelmek istediğine inandıramaz..
Hepsi sanal.!!!

Avatar
Ahmet 2019-02-04 14:45:08

Önce insanların asi,işi olsun bu devirdebirazluksoldugunudusunuyom.

Avatar
Gercek samsunlu 2019-02-04 15:04:59

Sen herşeyin en güzelini yaparsın.. Kerimbeyde degırmenı yapdın hasan togarcılar kırdı mahvettı.. Tekkeköy magaralarını piknik alanına cevırdın g0zel oldu. Sen adam gibi adamsın sözünün erisin inş sen kazanırsın samsunda başkan görsün artık yiyicileri degil samsun halkına gönül vermiş ınsanı istiyoruz