banner388

Samsun büyükşehir adayının bilinmeyen yönleri

Samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan'ın özel konuğu olan Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, bilinmeyenlerini anlattı.

Samsun büyükşehir adayının bilinmeyen yönleri

Samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan'ın özel konuğu olan Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, bilinmeyenlerini anlattı.

09 Mart 2019 Cumartesi 16:17

Nevin Aydoğan'ın konuğu olan Mustafa Demir, tüm bilinmeyen ve merak edilenlerini Samsunhaber.com'a anlattı.

İŞTE BİLİNMEYENLERİ İLE MUSTAFA DEMİR

Geçmişinden bahseden Mustafa Demir şu ifadelere yer verdi: 

"Babam bakırcı ustasıydı, hemen evimizin yanında dükkanı vardı. Ben liseyi bitirene kadar o bakırcı dükkanı devam etti. Ben o dükkanda büyüdüm. Revaçta olan yemek kazanları, geniş tencereler, ibrik, bakraş, sahan, tas yapardık. Köyde ineklerimiz olurdu. Günde 2 sefer inekleri çıkartıp otlatırdık. Sabah okula gidene kadar inekleri otlatır, ahıra koyardık sonra koşa koşa okula giderdik. Öğlen yemeğinde tahin helvası ile ekmek yerdik. Okul bittikten sonra yine inekleri otlatır ahıra koyardık. Biraz haylaz bir çocuktum. Beni hemen okula yazdırmadılar, haylazlık yaparak zorla kendimi okula yazdırdı. 

İLK GÜNÜMÜ UNUTMUYORUM

"İlk okula gittiğimi günü hiç unutmuyorum. Benim yaşıtlarım benden ilerdeyken ben inek otlatıyordum. Onun için ilk okula başladığım gün çok önemliydi. Ortaokulda ve lisede çok aktiftim. Kitap kolu başkanı olmak için mücadele verdim, kitaplarla aram çok iyiydi. 3. sınıf öğretmenimiz bizi dere kenarına götürerek manzara fotoğrafa çizdirdi. Oradan resim merakım gelişti. Yüzmeyi ve futbol oynamayı çok seviyorum. Son zamanlarda da tiyatro merakım ortaya çıktı."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunsporluyuz 2019-03-10 10:06:07

Samsun da tek aday DEMİR değil editör efendi yanlı haberleri bırakın delikanlı gibi eşit haber yapın nerde hayati TEKİN haberleri DEMİR samsunun öz evladı TEKİN üvey evlatmı yazıklar olsun habercilik anlayışınıza haaa sen şimdi bunu da yayınlamazsın kolay gele