banner388

Samsun Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürüne Veda !

Samsun’un Alaçam HEM Müdürü Ayhan Dodur'a veda yemeği düzenlendi. 

Samsun Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürüne Veda !

Samsun’un Alaçam HEM Müdürü Ayhan Dodur'a veda yemeği düzenlendi. 

09 Eylül 2016 Cuma 16:48
Samsun Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürüne Veda !

Alaçam’ın Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak 4 sene Alaçam’da görev yapmış olan Ayhan Dodur'un Kızlan İlkokulu Müdürlüğü'ne tayin olması sebebi ile mesai arkadaşları tarafından veda yemeği yapıldı. Bu zamana kadar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevlerini layıkı ile yerine getirmek için çalışmış olduğunu belirten Ayhan Dodur, “Yaklaşık olarak 3 ay öncesinde Kızlan İlkokulu Müdürlüğü görevine atandım ve görevime başladım. Göreve başlamış olduğum ilk günden bugüne Alaçam’da halkın bütün kesimlerine hitap etmekte olan bir kurum anlayışından hiç çıkmayıp, birden çok faydalı güzel kurslar ve etkinlikler yaptık. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinden ayırılmam dan dolayı veda yemeği düzenlemiş olan personelimize tek tek teşekkür ediyorum. Kızlan İlkokulu Müdürlüğü'nde yeni görevimde de en iyi şekilde devam edeceğim" dedi.

Veda yemeğinden sonra, Halk Eğitim Merkezinin personeli tayini çıkmış olan müdürleri Ayhan Dodur’a hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
 

Son Güncelleme: 09.09.2016 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.