banner388

Samsun AK Parti İl Teşkilatından Polise Destek Ziyareti

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, gerçekleştirilen hain saldırı sonrası polise destek ziyaretinde bulundu.

Samsun AK Parti İl Teşkilatından Polise Destek Ziyareti

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, gerçekleştirilen hain saldırı sonrası polise destek ziyaretinde bulundu.

14 Aralık 2016 Çarşamba 14:33
Samsun AK Parti İl Teşkilatından Polise Destek Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta terör örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonrası 37’si polis 44 kişi şehit olmuş, yüzlerce vatandaşımızda yaralanmıştı. Bu gelişmeler sonrasında ülke genelinde başlatılan ‘‘Polisimin yanındayım’’ etkinliği kapsamında AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt ve görevli memurları ziyaret etti.
Yaşanan hain saldırıda şehit olan polis memurları ve siviller için taziyelerini ileten Göksel, terörle ve terör örgütleriyle mücadelenin durmadan devam edeceğini söyledi. Göksel, “Geçtiğimiz Cumartesi günü, İstanbul Beşiktaş’ta hainler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 37’si polis memuru 44 vatandaşımız şehit oldu. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaşanan bu olayın ardından biz de AK Parti İl Yönetimi olarak, desteklerimizi sizden esirgemeyeceğimiz iletmeye geldik. Hükümetimiz ve güvenlik güçlerimiz terörle ve terör örgütleriyle olan mücadelesini devam ettiriyor. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve İçişleri Bakanımız bu hainlerin kökü kazınana kadar mücadelenin süreceğini ifade ediyorlar. Bizler de bu hainlerin kökünün kazınacağına inanıyoruz. Her şehidimiz, şahadete erdikten sonra arkasında hikâyeler, hatıralar, hayaller, anılar ve gözü yaşlı insanlar bıraktı. Şehitlerimizin de hayalleri vardı. Büyük hayallerle görevini yapan güvenlik güçlerimizin hepsi bizim için birer kahramandır. Bizler AK Parti Teşkilatları olarak polisimizin yanındayız. Verdikleri bu mücadelede de hep yanlarında olacağız” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 15.12.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
PolisSamsunAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.