banner388

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde skandal

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde atanmadan Başhekimlik görevine başlayan Dt. Murat Bayrak'a soruşturma açıldı.

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde skandal

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde atanmadan Başhekimlik görevine başlayan Dt. Murat Bayrak'a soruşturma açıldı.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 10:02
Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde skandal

Samsun haber - Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nce A sınıf hastane seçilen Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde skandal yaşandı. CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, hastane yönetiminin görevden alınarak başarının cezalandırıldığını açıkladı.

KOLTUĞA OTURDU

İddiaya göre yönetimin görevden alınmasının ardından Dentist Murat Bayrak Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde ataması yapılmadan Başhekimlik koltuğuna oturarak hastane içerisinde tartışmalara yol açan uygulamalara başladı.

İNTERNET SİTESİNE KOYDURTTU

Terme'de görevli Diş Hekimi Murat Bayrak, sözleşmesi yapılamadan başhekim koltuğuna oturup personellerin görev yerini değiştirdi. Bayrak'ın birde hastanenin internet sitesinde kendi fotoğrafını ve adını başhekim olarak koydurttuğu iddia edildi.

SORUŞTURMA

Yaşanan olayların basına yansımasıyla birlikte Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Basın Birimi yaptığı açıklamada, Bayrak'ın işlemleri bitmediği için göreve başlamadığını ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından soruşturma açılacağı belirtildi.

Kaynak: Karadeniz Hayat

Son Güncelleme: 26.07.2017 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2017-07-22 13:17:27

kalite sifir, tedavi eksik ve kanal tedabvisi bile yapamiyorlar, kapiya araba park etsen önüne arabalar doluyor cikamiyorsun parkdan. devlet güya hizmet yapiyor ama kagit üzerinde yapilan birsey yok gercekde. doktorlar aleade bakiyor ve göndermek istiyor. skandal hastanenin varligi zaten malesef

Avatar
aylapaloog 2017-07-22 15:20:50

A sınıfı hastane evet o hastane açılmadan önce insanlar sokakta konuşurken utanıyordu elleriyle ağzını kapatıyordu.ağızlarında diş ceplerinde para,özellerede güç yoktu,A Sınıfıda doktorları var mesela Begüm Tali kızım Allah nazarlardan saklasın,ana dişi gibi yıllarca kullanıyorum

Avatar
Optimus prime 2017-07-22 18:08:52

Gayet iyi bir sağlık tesisi

Avatar
Recep 2017-07-22 23:45:03

Alice ve murat'ın yorumlarına katılmıyorum. Ben bu hastaneye kardeşimi defalarca getirdim ve iki defa ameliyat yaptırdım. Hiçbir doktoru da tanımam. Sağolsunlar bize çok yardımcı oldular. Hatta başka diş doktorlarının hatalarını düzelttiler. Yıllarca çektiği damak ağrılarına onlar çare oldular. Böyle doktorlara haksızlık yapıyorsunuz. Herhalde sizler hiç dil ağrısı çekmediniz.

Avatar
Cihan Cihangir 2017-07-22 19:35:17

Bilgehan hocama teşekkürler iyi ve kaliteli doktor ama insanları anlamak zor 24 yaşında sıfır tecrübe diş kliniği açınca iyi doktor olunmuyor gördük özel kilinik doktorunuda reklam yapmayalım gidin kardeşim Gönül rahatlığıyla paranız cebinizde kalsın hemde sağlıklı dişlere kavuşun

Avatar
Dr Sami 2017-07-24 00:13:50

Biz CHPyi de CHP'nin sahip çıktıklarını da iyi biliriz. Müsterih olun CHP'nin sahip çıktığı hiçbir başarı cezasız kalmaz.

Avatar
alice 2017-07-22 13:26:57

samsunun en sacma ise yaramayan kuruluslarindan biri. kimseye sifa olmuyor sacma sapan tedavi yapiyorlar

Avatar
Aydın bey 2017-07-22 22:40:40

Çocuk toktoru 5 yaşında ki çocuğa nasıl bağırır anlam veremedim resmen tehtit etti çocuğu ağlıyor diye
5 para ermezler hizmet satı yok bide sert davraniyolar