banner388

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde kantin krizi 

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yönetiminin kantinin kaldırılmasına yönelik aldığı karar çalışanlar ve ziyaretçiler tarafından tepkiye yol açtı.

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde kantin krizi 

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yönetiminin kantinin kaldırılmasına yönelik aldığı karar çalışanlar ve ziyaretçiler tarafından tepkiye yol açtı.

15 Şubat 2024 Perşembe 14:26
Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde kantin krizi 

Yaklaşık 500 çalışanıyla günde ortalama 2 bin vatandaşa hizmet veren Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni 12 yıldır faaliyet gösteriyor. 

Hastane yönetimi, kantin işletmesini hastanenin 'yataksız' olduğu gerekçesiyle kapatmak istiyor. Kantinin kapatılmasına yönelik gönderilen ihtarnamede sağlık kuruluşunda yatan hastanın bulunmaması bahane edildi.  

Gönderilen ihbarname şu şekilde:

HASTANEDE YATAK SERVİSİ BULUNUYOR MU?

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi 2012 tarihinde itibaren yataklı bakım hizmeti veriyor. Ancak hastanenin faaliyet gösteren herhangi bir yataklı servisi bulunmuyor.

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı internet sitesinde yer alan resmi hizmet alanları şu şekilde:

ALINAN KARAR TEPKİYE YOL AÇTI

Hastane çalışanları ve ziyaretçiler, kantin hizmetinin kesintiye uğramasının, hastane ziyaretlerini ve çalışma koşullarını olumsuz etkileyeceğini belirtiyorlar. Ayrıca, kantinin sağladığı hizmetin, hastaların ve çalışanların ihtiyaçlarını karşılaması bakımından önemli olduğunu vurgulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bombuş... 2024-02-15 15:03:25

Bu hastanede yaptığından çok yıktığı ile gündemde,,, sürekli skandallara karışan bir yer... yönetim olarak zafiyet büyük sanırım...

Avatar
Beyza 2024-02-15 15:14:40

Bu nasıl bir karar insanların en basit su ihtiyacı dahi oluyor

Avatar
Dilara 2024-02-15 15:33:36

İnsanların ekmek parası yediği yerden ne istiyorsunuz 12 yıl sonra mı aklınıza geldi baştan ihale yapıp vermeseydiniz

Avatar
Gürkan 2024-02-15 15:49:29

Eğer kurum yataksız ise derhal önce tabela ağız ve diş sağlığı merkezi olarak değişsin ve yemekhane hizmeti durdurulsun. Kamu zararı onlensin.idarecilerin keyfi kararı ile Samsun halkı mağdur edilecek. Sırf kantini kapatabilmek adına kurum ana sayfasında yataklı olarak geçen fakat tahliye ihtarına yatan hasta olmaması gerekçesiyle zaten ne kanun ne yönetmelik nede mahkeme kararlarını tanımayarak yeniden hukuksuzluğa baş vurmuştur

Avatar
Ümit avcı 2024-02-15 15:53:57

Çok yanlış bir karar kantin sadece hastalara değil hasta yanındaki refakatçilere de hizmet vermektedir ayrıca hastane personeline hizmet vermektedir bekleme zamanında kantinden ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz bu nedenle kantinin kapatılması doğru değildir lütfen bu karardan tez zamanda dönülmelidir saygılarımla

Avatar
Fatoş 2024-02-15 15:48:36

Böyle büyük hastane de kantin olması çok büyük saçmalık diş muayene si olmadan önce muhakkak bir şeyler yemek gerekiyor bu ihtiyaçımızı nerede karşılacaz ????

Avatar
İLKNUR 2024-02-15 15:58:54

İLLAKİ YATAKLI HASTANE OLMASIMI GEREKİYORMUŞ KANTİN FAALİYETİNİN DEVAM ETMESİ İÇİN YERİ GELİYOR SAATLERCE ORADA BEKLİYORUZ İHTİYAÇLARIMIZI KOLAYLIKLA HASTA İÇERİSİNDEKİ KANTİNDEN TEDARİK EDİYORDUK BENCE KALDIRILMAMALI.

Avatar
Atakum lu 2024-02-15 14:56:46

Samsunda her taraf sıkıntı olmaya başladı Atakum Belediyesi maaş ları ödeyemez hale gelmiş maalesef