banner388

Samsun'a Üniversite Müjdesi

AK Parti’nin Samsun Milletvekili olan Fuat Köktaş, Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması genelinde kapatılmış olan Canik Başarı Üniversitesi’nin ikinci bir devlet üniversitesi olarak Samsun’da eğitime devam edeceğini açıkladı.

Samsun'a Üniversite Müjdesi

AK Parti’nin Samsun Milletvekili olan Fuat Köktaş, Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması genelinde kapatılmış olan Canik Başarı Üniversitesi’nin ikinci bir devlet üniversitesi olarak Samsun’da eğitime devam edeceğini açıkladı.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:15
Samsun'a Üniversite Müjdesi

Samsun’da basın mensupları ile bir araya gelmiş olan AK Parti’nin Samsun Milletvekili olan Fuat Köktaş, gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Ihlamur Kafe’de düzenlenmiş olan yemeğe; Samsun’un 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyetinin Başkanı Mahmut Erdoğan, Samsun’un Gazeteciler Cemiyetinin Başkanı Mehmet Yazıcı, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ile Haber Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, İhlas Haber Ajansının Bölge Müdürü olan Ali Yılmaz Ergen ile çok fazla  sayıda basın mensubu da katılım sağladı.

Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi ile sonrasındaki süreyi değerlendirmiş olan Fuat Köktaş, kapatılmış olan Canik Başarı Üniversitesi’nin ikinci bir devlet üniversitesi olacağının haberini verdi. Toplumun bütün unsurları ile 15 Temmuz tarihli darbe girişimini önlenmiş olduğunu belirten Fuat Köktaş, bundan sonraki süreçte bu beraberliğin devam etmesi gerektiğini söyledi. Basına yansımış olan avukatlık bürosu ile ilgili 1996 yılından 17 ile 25 Aralık’a kadar çalışmış olduğunu belirten Fuat Köktaş, 17 ile 25 Aralık’tan sonraki sürede ise avukatlık bürosu ile ilişkisini bitirmiş olduğunu söyledi. Bazı kişilerin Fethullahçı Terörör Örgütü ile kendisini ilişkilendirmeye çalıştığını söyleyen Fuat Köktaş, hiç kimsenin kendisinden fazla paralelle mücadelede bulunmadığını söyledi. 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişiminde basının önemli bir görevi üstlendiğini söyleyen Fuat Köktaş, medyanın 15 Temmuz tarihindeki darbe girişimine karşı duruşunu takdir ettiğini söyledi.



SAMSUN İÇİN YENİ MÜJDE

TBMM’de kapatılmış olan üniversitelerin gündeme geldiğini söyleyen Fuat Köktaş, "İnşallah 1 Ekim tarihinde Meclisin açılması ile ilk mesaimiz kapatılmış olan üniversiteler için olacak. Sayın Bakanımız Rio Olimpiyatları’nda bulunduğu için görüşme yapğamadık. Sayın Bakanımız ile beraber Başbakanımız ile de bu konuyu görüşüp kapatılmış olan o binayı devlet üniversitesi olarak Samsun’a kazandırmayı hedefledik. Diğer milletvekillerimiz ile bu konuyu görüşerek anlaşmış bulunmaktayız. Farklı bir adla yeni bir üniversite kazandıracağız. Çarşamba’ya da organize sanayi kurmayı düşünüyoruz. Buradan onun da müjdesini vermiş bulunduk. Salıpazarı, Ayvacık, Terme’nin içme suyu ve taşkınları önleyebilmek için de baraj ihalesi yapacağız" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 24.08.2016 17:56
Anahtar Kelimeler:
TbmmFuat KöktaşAk Pati
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nadir aksu 2016-08-24 18:26:58

Çarşamba ya organize sanayi kurmak oradaki 1. sınıf tarım arazilerini betonla doldurmak ovayı bitirmek demektir

Avatar
adil 2016-08-25 10:43:50

Rabbimin adaleti yarına bırakır yanına bırakmaz.son çırpınışlar selam