banner388

Samsun'a şehir hastanesi kurulacak

Samsun'a 1200-1500 yatak kapasiteli şehir hastanesi kurulacak. Vali Osman Kaymak, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun'a şehir hastanesi kurulacak

Samsun'a 1200-1500 yatak kapasiteli şehir hastanesi kurulacak. Vali Osman Kaymak, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

21 Eylül 2017 Perşembe 09:14
Samsun'a şehir hastanesi kurulacak

Samsun Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'a 1200-1500 yatak kapasiteli şehir hastanesi kurulacağının müjdesini verdi. Vali Kaymak, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 yılı 2. toplantısında şehir hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.


SAMSUN'A ŞEHİR HASTANESİ KURULACAK

Vali Osman Kaymak Samsun'a kurulacak olan şehir hastanesi ile ilgili olarak, "Ben üniversitemizin kamuyla, sanayiyle, özel sektörle ve belediyeyle işbirliğinin çok önemli olduğunu her fırsatta söylüyorum. KOSGEB desteklerinin kamuoyuyla paylaşılması ve özellikle kredilerden yararlanacak kişilerin haberdar edilmeleri konusunda yoğun bir şekilde çalışalım. Daha sonra hiç kimse bizim haberimiz yoktu demesin. Arkadaşlar, geçen gün Sağlık Bakanımızla bir toplantı yaptık. İlimizde 1200-1500 yataklı şehir hastanesi kuracağız. Bu şehrimiz için çok daha önemlidir. İlimizdeki katma değerin artırılması sanayimiz için çok önemlidir. İki önemli ovamız var. Bafra ve Çarşamba Ovaları ürünlerinin katma değerinin artırılması için üniversitemizin bu anlamda bize rehberlik etmesi gerekmektedir. Bu konuları toplantılarda daha çok bir araya gelerek ve raporlayarak çalışmamız gerekiyor. Bunun için bu toplantılar güzel hizmetlere, güzel oluşumlara yol açar. Katılımlarınız ve katkılarınız için sizlere çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEVDET 2017-09-21 10:24:06

Bu hastane sağlık üniversitesi olmalı doktor ve sağlık personeli yetiştirmeli atakumun tepelerinden birine yapılmalı yanına yurtkur yurt yapmalı

Avatar
ali balbal 2017-09-21 10:39:39

Sayin valim anladik Samsuna bir sehir hastanesi yapilacak onu biliyoruz.Artik tarih verin onumuzdeki on yil icindemi yoksa cok yakin gelecek olan bes yil icindemi onu bir turlu anlayamiyorum.Ikincisi sehir hastanesi daha oceki bu on yil onceydi 900 yatakli olacagi soylenmisti onu icin aradan bunca zaman gecti yatak sayisinin artirilmasi normalde 1200 mu 1500 mu onu bir net olarak tarihi ile birlikte aciklasaniz lutfen. Saygilarimla.

Avatar
ilkın yuksu 2017-10-10 15:44:47

atakuma bir hastane okadar lazım ki.sayın bakanım lütfennnnn artık bu hastaneyi açınn.yeride çok güzel.