banner388

Samsun'a rehabilitasyon merkezi açılacak

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun, Samsun'a uyuşturucuyla mücadele amacıyla rehabilitasyon merkezi açacaklarını duyurdu.

Samsun'a rehabilitasyon merkezi açılacak

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun, Samsun'a uyuşturucuyla mücadele amacıyla rehabilitasyon merkezi açacaklarını duyurdu.

07 Mart 2018 Çarşamba 16:34
Samsun'a rehabilitasyon merkezi açılacak

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun ve beraberindekiler Yeşilay Haftası dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Osman Baturhan Dursun, "Uyuşturucuyla mücadele konusunda 3'ü İstanbul'da olmak üzere toplam 10 tane rehabilitasyon merkezi açacağız. Bunlardan birisinin Samsun'da olmasını istiyoruz" dedi.

Dursun, "Geçmişte olduğu gibi bugün de uyuşturucu, uluslararası savaş aracı olarak kullanılıyor. 1920 yılında kurulan Yeşilay’da aynı şekilde bu mücadelesini sürdürüyor. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 2 yıl boyunca uyuşturucuyla mücadelenin en kritik boyutlarından biri olan rehabilitasyon konusunda ne yapıyorlar diye diğer ülkelerde incelemelerde bulunduk. Bir rapor hazırladık Cumhurbaşkanımıza sunduk. İstanbul'da 3 olmak üzere toplam 10 tane rehabilitasyon merkezi açacağız. Bunlardan birisinin Samsun'da olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. 


"HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİRİZ" 

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, daima Yeşilay'ın yanında olduklarını belirterek, "Samsun’da böyle bir rehabilitasyon merkezinin olması bizler için büyük bir önem arz etmektedir. Bu konuda her türlü desteği vereceğimizden kesinlikle şüpheniz olmasın. Yeşilay’ın öneminin anlatılması ve daha iyi anlanması adına Yeşilay Haftası’nın önemi büyüktür. Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftası’nda kötülüğün ve bağımlılığın ortaya çıkmadan engellenmesi, gençlerimiz ve geleceğimiz için hep birlikte el ele verilmesi gerekiyor. Bu noktada sağlıklı, üretken ve mutlu fertler daha güçlü ve huzurlu bir toplum için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak elimden gelen tüm desteği bugüne kadar verdim ve vermeye devam edeceğimin bilinmesini isterim" dedi. 

Son Güncelleme: 08.03.2018 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mefa 2018-03-07 17:24:26

Yusuf Ziya amca BRAVO işte bunlarla gelmek lazım sosyal devlet hizmet bu olsa gerek boş ver sen Samulaş para kazanamıyor VS :))

Avatar
gülşen uysal 2018-03-07 21:54:04

alkol uyuşturucu aslında kamu hakkı. sadece ceza değil mecburi rehabilatasyon olmalı. hatta ihbarlarla bile polis alsın götürsün.aile perişan oluyor gücü yetmiyor doktora götüremiyor.aileye çevreye zarar verenler var.çok sevindim yeşilay çok pasifleşmişti aktifleşmeye başlamış.