banner388

Samsun'a ilk uçak iniş yaptı

Çarşamba Havalimanı'ndaki tadilatın sona ermesi ile birlikte ilk uçak Samsun'a indi.

Samsun'a ilk uçak iniş yaptı

Çarşamba Havalimanı'ndaki tadilatın sona ermesi ile birlikte ilk uçak Samsun'a indi.

07 Kasım 2017 Salı 09:27
Samsun'a ilk uçak iniş yaptı

Samsun Haber - Samsun Çarşamba Havalimanı'ndaki tadilatın sona ermesinin ardından uçuş seferleri başladı. Pistteki çökmeler nedeniyle 7 Ağustos tarihinde tadilata alınan havalimanı, yaklaşık 3 aylık sürenin ardından hizmete açıldı.


İLK UÇAK İNİŞ YAPTI

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sabah erken saatlerde kalkış yapan TK2870 sayılı yolcu uçağı, saat 07.30 sıralarında Samsun-Çarşamba Havalimanına iniş yaptı. Uçaktan inen yolculara havalimanı müdürlüğü tarafından çikolata ikram edildi. 



Şantiye Koordinatörü Muzaffer Çaylı, uçağın iniş yapmasının ardından yaptığı konuşmada, "7 Ağustos 2017 tarihinde yer teslimi öncesinde şantiye çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımızı 90 günde tamamlamayı planlamıştık. Bu süre içerisinde de çalışmalarımızı çok şükür tamamladık. Uçağımız bugün ilk seferini yapmış oldu. Biz bu süre içerisinde tüm alanın derz dolgularını yeniledik ve itfaiye yolunu da yeniledik. Biz uçaklarımızın inişini daha düzgün yapabilmesi için gereken düzenlemeleri de yaptık. Çalışmalarımız tamamlandı. Birkaç gün içerisinde de diğer ufak tefek eksikliklerimizi tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.11.2017 10:33
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.