banner388

Samsun'a atanan müdür Terzioğlu açıklama yaptı

Nisan ayı başlarında Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğüne atanan Hasan Terzioğlu, açıklamalarda bulundu.

Samsun'a atanan müdür Terzioğlu açıklama yaptı

Nisan ayı başlarında Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğüne atanan Hasan Terzioğlu, açıklamalarda bulundu.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 15:03
Samsun'a atanan müdür Terzioğlu açıklama yaptı

Samsun haber - Adana Bölge Müdürlüğü'nde 7 ay boyunca görev yapan Hasan Terzioğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Bölge Müdürlüğüne atandı. Görev alanlarını gezen Terzioğlu, yatırım ve tanıtım çalışmalarının devam edeceğine vurgu yaptı.

PROJE BÜTÇESİ 5,5 MİLYON TL

Hasan Terzioğlu yaptığı açıklamada “Adana’da bölge müdürü görevi yaptıktan sonra Nisan ayının başında Samsun 11. Bölge Müdürü olarak görevlendirildim. Samsun Bölgesi 5 ildeki doğa koruma ve milli park faaliyetlerini yürütüyor. Samsun, Ordu, Amasya, Tokat ve Çorum illeri bizim sorumluluk alanımızda. Bölgedeki bütün biyoçeşitliliği koruma ve tabiat parkları faaliyetleri müdürlüğümüz tarafından yürütülüyor. Göreve yeni başladığımız için görev alanlarımızı yerinde incelemeye başladım. Şu anda her yeri gezemedim. Alanlarda ziyaretçilere dönük yatırım faaliyetleri devam ediyor. Daha önceden projelendirilmiş faaliyetlerimiz de var. Bu yıl itibariyle proje bütçemiz 5,5 milyon TL civarında. Bu bütçe, ihtiyaca göre daha da artabilir. Amacımız tabiat parklarımızı ziyaret edecek olan ziyaretçilere hizmet kalitesini arttırmak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2018-05-02 15:16:32

Müdürüm atakum karakavuk köyüne gelde yusuf ziya yilmazin arkadaşi hasan uçak a ait taş ocağinin doğaya verdiği zarari gör. Binlerce ağaci yanina belediye başkani yilmazi ve ormancilari alip mahvetti. Şikayet edenleri orman muhafaza memurlari ile tehditle korkutup burayi cennet köyü karakavuk u mahvettiler. İlgilenin lütven...

Avatar
MURAT 2018-05-02 15:23:10

hayırlı olsun hasan bey için.İnşAllah Samsuna güzel hizmetleri dokunur.Allah Utandırmasın kendisini