banner388

Samsun'a 290 milyonluk dev yatırım projeleri

İller Bankası A.Ş. Samsun Bölge Müdürlüğü’nün Samsun’daki 25 projesinin toplam tutarının 290 milyon TL olduğu açıklandı

Samsun'a 290 milyonluk dev yatırım projeleri

İller Bankası A.Ş. Samsun Bölge Müdürlüğü’nün Samsun’daki 25 projesinin toplam tutarının 290 milyon TL olduğu açıklandı

16 Ocak 2022 Pazar 10:44
Samsun'a 290 milyonluk dev yatırım projeleri

Bu yatırım döneminde Samsun’da 25 adet projesi bulunan İller Bankası’nın yatırım projelerinin fiziki gerçekleşme oranı yüzde 70’e yaklaştı. Bankanın Samsun’da 17 adet (3 SUKAP-2 KAP) alt yapı, 6 adet üst yapı ve 2 proje olmak üzere toplam 25 adet yapım işi bulunurken açıklanan toplam proje tutarının 290 milyon TL’yi bulduğu öğrenildi.


12 milyon TL sözleşme bedelli Ladik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 95’i tamamlandı ve geçici kabulü yapıldı. 13,5 milyon TL sözleşme bedelli Salıpazarı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 99’u tamamlandı ve geçici kabulü yapıldı. 13,5 milyon TL sözleşme bedelli Kavak Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 97’si tamamlandı. 3 milyon 300 bin TL sözleşme bedelli Çarşamba Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Yeni Lot inşaatı yapım işinin yüzde 60’ı tamamlandı. 4 milyon 250 bin TL sözleşme bedelli Samsun (Merkez) Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Yeni Lot inşaatı (KAP) işinin yüzde 86’sı tamamlandı.
43 milyon 895 bin TL’lik SASKİ Genel Müdürlüğü Merkez (Samsun) İlçeler Atıksu ve Yağmursuyu inşaatının yüzde 81’i, 21 milyon TL’lik SASKİ Genel Müdürlüğü (Samsun) Batı Grubu İlçeler İçmesuyu inşaatının yüzde 31’i ve 23,5 milyon TL’lik Samsun Su Kanal İdaresi Havza İlçesi Kırsal Mahallelerde İçme Suyu Arıtma Tesisi yapım işinin de yüzde 19’u tamamlandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2022-01-16 14:26:47

İstanbul, ist.,ist...bana ne ist. 'dan.. biz samsunda yaşıyoruz...bu şehrin alt ve sosyal yatırımları bizi ilgilendiriyor..hani nerede.. nerede onlarca üst geçit.. YOK.. YOK..neden..??!!?? REİS bence samsun belediyesinden, ilgisiz vekillerden hesap sor.. "neden yapılmasını istemediniz..yapmadınız..yapılmasını istemeyi bilemediniz.. NEDEN..!!???" diye hesap sor bu samsuna ilgisiz sorumlulardan REİS ERDOĞAN...halk senden bunu bekler haberin ola..

Avatar
isimsiz 2022-01-16 21:49:31

Çarşamba atık su arıtma tesisinde çalışan biri olarak şunu söylemek istiyorum ... oranın sözleşme bedeli 3 milyon 300 bin TL değil ... ve hatta sözleşmesi. Türk Lirası bile değil ... tamamen Euro olarak yapılan bir proje ... halkı yanlış yönlendirmeyelim ...

Avatar
Recep işcan 2022-01-17 01:26:44

İller bankası ve SASKİ yaptığı yatırımlarıyla gurur duyar gibi bir hali havası var,BU MİLLETİ kandırmayın boş yere yazık değilmi bu boş yere ve boş işlere MİLLETİN paralarına yazık değilmi Arıtmaymış ne arıtması bee Alaçamın boku toplu kanalına ÖYLECE hayvanların otlatıldığı ve su içtiği kanala salınıyor ve etyemez kosköyüde öyle perişan halde köyleri bok götürecek yakında hastalıklara davetiye yaz geldiği zaman sivri sinekler kovit aşısına ADAM arıyorlar saskiymiş bütüm aldıkları maaşları haram olsun boş işlerin peşindeler köyler yaz kış içme suları kesilir saski bu gün yapar yarın şu yok boş mesayi halk perişan köylerde ne yol var ne çalışma belediye adamına ve aldığı oya göre hizmet veriyor ama bu saatten sonra bizlerde alamadığımız hizmetlerin karşılığını çok yakında fazlasıyla vereceğiz hiç merak etmesinler DSİ ,de kanal köy yollarına 60 senedir hizmet yok Allah kerimdir kimsenin hakkını KİMSEYE yedirmez bu millete hizmet etmeyen makama bu MİLLETİN hakkı haram olsun,işini ve görevini dürüst ve adil yapanlara helal olsun.

Avatar
ERKAN 2022-01-16 18:39:42

Çetin bey üste açıklaması bulunan projelerin tamamı Samsunda gerçekleştirilmeye çalışılan projeler szi İstanbul kelimesini nerede okudunuz

Avatar
Eko 2022-01-17 04:14:20

Adam kendine nemalanmak icin herturlu hizmeti yapar t.c devleti derhal butun belediyeleri dernekoda vs hepsini bir bakanlik daha acip bunyesine almali ulkeyi soyan soyanaa yazikya bu ilke 84milyon halkin belediyeler ozel tasoren sirketlerce anlasmalonemalanmaak adina soyulmakta bunu ankara basbakan gormuyormu

Avatar
Baybilen 2022-01-17 06:41:51

İstanbul osurdumu, tüm türkiyede deprem olur çetin kardeş

Avatar
ÇETİN 2022-01-17 11:43:41

erkan kardeşim....bu yatırımlar samsuna tamam...ama....çok az...samsun gibi büyük şehre çok önceden yapılması gereken ufak yatırımlar..20 yıl.....bu şehirde üst geçitler yok...tırafik felç..hiç yok...samsun dev yatırımları hak ediyor....ama...yok...20 yıldır AKPARTİ'ye bu şehir evet diyor....bu mu olmalı....bence istemesini bilen sorumlular sorumlu....REİS'in kusuru yok.....