banner388

Samsun'a 167 kilometrelik yeni yol

Samsun genelinde başlatında yol çalışmaları sürüyor. Haziran ayından bu yana Samsun'da 167 kilometrelik yol yapımı tamamlandı.

Samsun'a 167 kilometrelik yeni yol

Samsun genelinde başlatında yol çalışmaları sürüyor. Haziran ayından bu yana Samsun'da 167 kilometrelik yol yapımı tamamlandı.

22 Ağustos 2019 Perşembe 16:16
Samsun'a 167 kilometrelik yeni yol

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde başlatılan yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Haziran ayı sonundan bu yana 167 kilometrelik yol yapımı tamamlandı" dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in ilçelerde gerçekleştirdiği 'Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'yla birlikte hız kazanan yol yapım çalışmaları sürüyor. Başkan Demir, "Haziran ayının son günlerinde başlattığımız çalışmalar sonucunda bugüne kadar toplamda 167 kilometrelik yeni yol yapımı tamamlandı" açıklamasında bulundu. 

Başkan Mustafa Demir'in ilçe toplantılarında sık sık yol, içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerine ağırlık vereceklerini vurgularken harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı, il genelinde yol yapım çalışmalarına başladı. Özellikle kırsal kesimlerde muhtarların ve vatandaşların 'sıcak asfalt ve sathi kaplama yol' gibi talepleri üzerine başlatılan çalışmalar, ilçe belediyelerinin imkanlarıyla birleştirilerek devam ediyor. 

YENİ BETON YOL

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Haziran ayı sonlarından itibaren adeta yol yapım seferberliği başlattık. Ekiplerimizin hummalı çalışmaları sonrasında bugüne kadar 83 kilometrelik beton yol yapımı gerçekleştirildi. Bu süre içerisinde 30 kilometrelik 1'inci kat ve 50 kilometrelik 2'nci kat sathi kaplama yapıldı. Ekiplerimiz ayrıca 5 kilometrelik Bitümlü Sıcak Kaplama (BSK) yol yapımını tamamladı. Çalışmalarımız, talep ve istekler doğrultusunda belirlenen bölgelerde tüm il genelinde devam etmektedir" diye konuştu. 

HİZMETİ HER YERE YETİŞTİRECEĞİZ 

Samsunluların 'hizmetin en iyisini' hak ettiğini belirten Mustafa Demir, şunları söyledi: 

"Bu hizmeti sunabilmek için kolları sıvadık. İlçelerde yaptığımız değerlendirme toplantıları hizmetlerimizin gerçekleştirilmesi yönünde bize yol gösterici oldu. İl genelinde talep edilen hizmetin götürülmeyeceği mahalle kalmayacak. Yenilenmemiş yahut bakımı yapılmamış yol kalmayana kadar bu çalışmalarımız sürecek. Daha önce de defalarca vurguladığım gibi hizmet süremizin sonunda mahallelerimizde çözülmemiş sorun, tamamlanmamış hizmet kalmayacak. 'Örnek Belediyecilik' hedefimizden şaşmayacağız.” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlemci 2019-08-22 18:21:53

Samsun Terme ilcesi Geçmiş köyü ve Muratlı köyleri arasındaki 3 kilometrelik bozuk yol yıllardır yapılmayı bekliyor. Her gün bu yolu gitmek zorunda kalan bölgede çalışan öğretmenler Samsun'dan başlayan bir saatlik yolculuklarının üstüne 3 kilometrelik bu yol adeta iskenceye dönüyor. Lütfen bu yolun gecici çözüm değilde kalıcı beton asfalt olarak yapılmasını istiyoruz.

Avatar
Figen 2019-08-22 22:08:54

Bandirma vapuru kuş cenneti sahil yolu ne zaman bitecek.Incesu Uslukent arasi sahil yolunu da bitirin.2016 da bitecekdi güya.45 yıldır süren bir tapu mahkemesi var.Kıyı kenar çizgisi içindeki kodamanların evleri yıkılacak diye beklerken doğolgaz bağlamaya başladınız.Yiyen yiyene..Uslukentte millet habire kat atıyor.Yoksa Imar barışından mı yararlandı bu hırsızlar.Valla insan haklari mahkenesine başvuracam.Sahili işgal ediyorlar doğal güzellikleri mahvediyorlar diye.Yıllardır göz yumdunuz.Çalan ödüllendiriliyor bu ülkede..Haram olsun.Hiç kimse bir açıklama yapmıyor. Garubanların evi olsa hemen yıkarsınız.Rantçılara yedirdiğiniz yeter artık

Avatar
Samsunlu 2019-08-22 23:03:54

Samsun yali mahallesi guzergahinada yol yapilabilirmi ayda bir arabanin ontakimi yaptiriyom valka ltfn

Avatar
Fatih 2019-08-23 01:45:16

Hizmette sinir yok dogru 19 mayis belediye baskani soyle bir sey soyledi onceligimiz ak partiye oy verenler buyuk sehirde bunu yapiyodur

Avatar
Sabiha 2019-08-23 13:44:01

Termenin taspinar köyünün hiç asfalt yolu olmadi l

Avatar
Atakum 2019-08-23 09:16:54

Atakum mevlana mahallesi 792 sokak 3yıl önce taşındım halen yolu yapmadılar

Avatar
Yusuf 55 2019-08-23 11:21:54

Köy yollarına beton dökülüp öylece bırakılıyor üzerine
Sıcak ASFALT yapılmıyor Araclarımız
Daha çok zarar görüyor


+ CİDDİ Bİ EKSİKDE

SOKAK TABELALARI YOK

AMBULAS ITFAIYE

GECIKIYOR


DIJITAL HARITA

GUNCELLEMELERIDE

YAPILMALI

( Navigasyon )

Avatar
İrfan 2019-08-23 13:00:39

Sayın başkanım ilçe yolları konusunda gösterdiğiniz hassasiyeti batı çevre yoluna da göstermenizi beklerdik. 5 yılı aşkındır verilen sözler tutulmaz oldu. Seçimden sonra başlanacak çalışmalara dediniz sayın cumhurbaşkanımızın söz aldığınızı belirtiniz ancak hala adı bilememiş değil. Şehrin göbeğinde bir köy istemiyorsanız lütfen bu işe el atın artık.