banner388

Şahinkaya Kanyonunda intihar şüphesi

Samsun Vezirköprü ilçesinde bulunan Şahinkaya Kanyonunda kamp kuran gencin intihar etmiş olacağı iddiaları kuvvetlendi.

Şahinkaya Kanyonunda intihar şüphesi

Samsun Vezirköprü ilçesinde bulunan Şahinkaya Kanyonunda kamp kuran gencin intihar etmiş olacağı iddiaları kuvvetlendi.

16 Ocak 2019 Çarşamba 10:25
Şahinkaya Kanyonunda intihar şüphesi

Samsun haber -  İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Türkmenistan uyruklu Yusuf Hojayev, Samsun Vezirköprü ilçesinde bulunan Şahinkaya Kanyonunda kamp kurdu. Kendisinden bir daha haber alınamayan gencin, yakınlarına göndermiş olduğu video sonrası intihar etmiş olacağı ihtimali üzerinde duruluyor. 

KAYIKÇININ TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Pazartesi günü Vezirköprü'ye gelen genç, burada tekne sahibi Muhittin Çataloğlu ile buluştu. Tekneyle Şahinkaya Kanyonu’na gidip, oradan Kuruçay mevkisine geçen genç, kayıkçının "Soğukta burada kalma, gel misafirimiz ol" teklifini kabul etmedi ve çadır kurarak zirvede kalacağını söyledi. 

 İNTİHAR MI?

Yusuf Hojayev, yakınlarına bir video yollamış. Yolladığı videoda, “En iyi okulda okuyorum. Param var, her türlü imkanım var. Yeter bu kadar yaşamak. Beni bulursanız buradaki insanları suçlamayın” sözleri yer alıyordu. Durumdan şüphelenen İstanbul’daki teyze, Şahinkaya Kanyonu’nda teknesi bulunan Muhittin Çataloğlu’nu aradı.

Yeğeninin hayatından şüphe ettiğini belirten teyze, yeğeninin kamp yaptığı yere gidip bakmasını istedi. Gencin kamp yaptığı alana çıkan Çataloğlu, burada gencin çadır kurduğu yerde çantasını, ağaçta asılı montunu ve yerde yakılmış bir miktar para bulunca durumu hemen jandarmaya haber verdi. 

ARAMALAR DEVAM EDİYOR

İlçe Jandarma ekipleri ve bölgeye gelen AFAD ekipleri aramalar başladı. Gencin, kamp kurduğu yerden atlamış olduğu tahmini üzerinde duruluyor. Bu nedenle de arama çalışmalarının suda devam edeceği öğrenildi. 

 


 

Son Güncelleme: 16.01.2019 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2019-01-16 12:29:02

Allah din, iman ile göçmeyi nasip etsin .