banner388

Şahin: Tüm tesislerimizi belediye işletecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, tüm tesislerin belediye tarafından işletileceğini ifade etti.

Şahin: Tüm tesislerimizi belediye işletecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, tüm tesislerin belediye tarafından işletileceğini ifade etti.

19 Mart 2019 Salı 17:56
Şahin: Tüm tesislerimizi belediye işletecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, “Uygulayacağımız projelerle Atakumlu üreticimiz, esnafımız çok daha fazla kazanacak" ifadelerini kullandı. 

Başkan Şahin, Atakum’da seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmalarına ve esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veriyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Türk-İş Taksi Durağı'na giderek esnafla buluşan Başkan Şahin, taksici esnafının sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı. Başkan Şahin daha sonra Alanlı Mahallesi'ndeki halk buluşmasına katıldı. 

Beraberinde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte geldiği Alanlı Mahallesi'nde yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Şahin, “Soğuğa rağmen desteklerini bizlere daima hissettiren, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Alanlılı hemşehrilerime kalpten teşekkür ediyorum. Coşkuyla gerçekleştirdiğimiz programa gösterilen yoğun ilgi enerjimize enerji kattı" sözcüklerini kullandı. 

HER İNSANIMIZ REFAHA ULAŞACAK

Atakum’da her kesimden insanın hayat standardını daha çok yükseltecekleri projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Şahin, “Turizm şehri hedefimize ulaşarak her insanımızın ekonomisi daha iyi olacak. Yılın 12 ayında sahilde düzenleyeceğimiz kültür sanat etkinlikleri, ulusal ve uluslararası festivaller ile sahil esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Atakumlu hemşehrilerimizi mutlu edeceğiz. Küçük sanayi sitesi kurarak hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için uzaklara gitmesine gerek kalmayacak ve böylece zaman ve maddi kayıp son bulacak” diye konuştu. 

BELEDİYE BÜNYESİNDE İŞLETİLECEK

Atakum’da belediyeye ait pek çok tesisin olduğunu hatırlatan Başkan Şahin, “Başta Kocadağ bölgesinde olmak üzere biz de pek çok tesis yapıp Atakumluların hizmetine sunacağız. Tüm tesislerimizi belediye işletecek. Çalışan personelimiz Atakumlu insanlarımız olacak. Bu tesislerimiz için gerekli tüm alışverişler Atakum esnafından yapılacaktır” şeklinde konuştu.

ÜRÜNLERİN SATIŞI SAĞLANACAK

Üreticinin ürününün elinde kalmayacağını kaydeden Başkan Şahin, “Alım garantili sözleşmeli ürün modeli uygulamamız ile çiftçinin ürününü alacağız. Organik tarımı destekleyeceğiz ve otoparklı semt pazarları kuracağız. Tarım ve hayvancılığı teşvik edip destekleyeceğiz” dedi. 

ÜRETİCİLERE MÜJDE

Atakum'a modern bir canlı hayvan pazarı' kuracaklarını da aktaran Başkan Şahin, “Üreticilerimizin süt, yoğurt tereyağı gibi ürünlerinin endüstriyel ürün haline getirilmesini destekleyeceğiz. Üreticimiz bu projelerimizle daha çok üretecek ve daha çok kazanacaktır. 2014 yılında mahalle olan tüm köylerimizin yol ve ulaşım eksikliklerini tamamlayacağız” açıklamasında bulundu. 

ESNAF KAHVALTISI İLE GÜNE BAŞLADI

Başkan Şahin, dün akşamki yoğun programının ardından bugüne ise esnaf ile yaptığı kahvaltıyla başladı. Yeni Mahalle'deki İnanç Çayevi'nde esnafla bir araya gelen Başkan Şahin, burada projelerini anlattı ve esnafın taleplerini dinledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yilmaz Dogru 2019-03-19 18:08:14

Atakumu gezin size anlatsinlar ..Sehiri betonlastirip parsellediler hangi insaatlar kimlerin eski baskan niye secilmedi Samsunun gelecegi Samsunlular tarafindan belirlenecek adayimiz Cemil Deveci..

Avatar
Arife Gundogdu 2019-03-19 19:13:33

sonunda uyandiniz koyluyu hatirladiniz kooparatifleri hatirladiniz camurdan gecilmeyen koy yollarini hatirladiniz ..bunlari hatirlamayan belediye baskanininda hafifce uzerinden gecseydiniz vakti yoktu ondan yapamadi deseydiniz.Atakumu artik biz yonetecegiz ..Atakum halkiyla birlikte..

Avatar
caner yilmaz 2019-03-19 19:36:52

olmaz oyle sey belediye isletirse yandas akraba es dost ne yiyecek basimiza is cikarma..eski belediye baskanlarini ...keske onlarda dusunseydi bunlari.. off off oy verdik zengin ettik simdi tut tutabilirsen

Avatar
55 2019-03-20 09:39:19

bakın o iyi bir başlangıç ancak işin başında liyakatli kişiler olmalı hem memlekette kiriz var kafelere gidecek çay nesgafe içeçek para nerde taşerön 2020 t alıyor kadro bekliyoruz ayrıca oy vermek için ayrım yapılmıştı ayrım yapmayı kaldırın

Misafir Avatar
5555 2019-03-20 09:48:35 @55

KADYO YOK TAŞERON DEVAM.. BIZ KADROSUZ TAŞERONSUZ ÇALISIYORUZ. SENİ TORPİLLE KAMU HİZMETİNE KOYANDAN İSTE

Beğenmedim! (1)
Avatar
5555 2019-03-20 10:47:22

DİNLE SEN KİMSİN BANA ATIF YAPIYORSUN AÇLIĞIN NEDEMEK OLDUĞUNU SEN BİLMEZSİN ÇARESİZLİĞİ YAŞAMAMIŞ İNSANLARLA İŞİM OLMAZ BEN SADECE ADALETLİ OLUNMASI TARAFTARIYIM