banner388

Şahin Bafra'yı salladı

BBP Samsun Milletvekili Adayı Bahadır Şahin kendi memleketi Bafra'da esnaf ziyaret etti, sivil toplum örgütü temsilcileriyle buluştu 14 mayıs seçimlerinde partisinin politikalarını anlattı.

Şahin Bafra'yı salladı

BBP Samsun Milletvekili Adayı Bahadır Şahin kendi memleketi Bafra'da esnaf ziyaret etti, sivil toplum örgütü temsilcileriyle buluştu 14 mayıs seçimlerinde partisinin politikalarını anlattı.

17 Nisan 2023 Pazartesi 22:58
Şahin Bafra'yı salladı

Bafra'da büyük ilgi gören ve Samsun'dan milletvekili çıkararak tarih yazacaklarını ifade eden Şahin; "Bugün memleketimle bir kez daha gurur duydum. Bizleri kendi evlatları gibi ağarlayan, teveccüh gösteren, destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Bu seçimlerde hiç bir şekilde baraj sorunu yaşamayacaklarını ve tüm illerden milletvekili çıkararak mecliste güçlü bir şekilde yer alacaklarını söyleyen Şahin; "Partimiz toplumun her kesiminden oy alabilecek kapasiteye sahip olup yapılan anketlerde bunu göstermektedir

Çok çalışacağız, gayret edeceğiz, halkımızın helal oylarıyla ülkemizin sorunlarına, halkımızın özlem ve beklentilerine her konuda sahip çıkacağız." diye konuştu.

Samsun'da parti olarak güçlü olduklarını tüm teşkilat olarak başarıya odaklandıklarını sözlerine ekleyen Şahin; "Bizlee bu dönem Samsun'dan vekil çıkaracağımıza ve parti olarak büyük bir başarıya imza atacağımıza inanmış durumdayız. Bu gücümüz var. Samsun halkının desteği ve bizlerin azmi ve kararlılığıyla başaracağız, başaracağız ve başaracağız." şeklinde konuştu.
 
Bahadır Şahin'in çalışmalarına BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Alican Kocaman, Teşkilat Başkanı Baki Öztürk, milletvekili adayları Yılmaz Akkuş ve Aysel Kesim, Atakum ilçe Başkanı Resul Saraçoğlu, iş insanları Türker Yüksel, Isa Köprü  ve Hüsnü Bektaş'ta katıldı.

Son Güncelleme: 18.04.2023 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alı 2023-04-18 12:04:51

sızın ortanız bızım eyt magasımızı yatırmadı ben akp ama yalancısınız

Avatar
Türk 2023-04-18 18:49:45

Aman Yarabbi depremrem oluyor galiba

Avatar
Kel Mahmut 2023-04-23 16:23:53

Ne salladı be samsun merkezde ayakta duramaz olduk