banner388

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, hacca gidiyor

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Amasya'da hacca gideceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, hacca gidiyor

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Amasya'da hacca gideceğini açıkladı.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 14:09
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, hacca gidiyor

Samsun haber - Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Amasya Valisi Dr. Osman Varol ve Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz'ı ziyaret etti. Bakan Demircan, basın mensuplarının sorusu üzerine, yarın hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara gideceğini açıkladı.

"DÜNYA STANDARTLARININ ÜZERİNDE"

Sağlık Bakanlığı'nın çalışmalaru hakkında da bilgi veren Bakan Demircan, "Biz Türkiye’de sağlık hizmetinin kalitesini artırmak için üzerimize düşeni yapıyoruz. İşte bu koruyucu sağlıktan sonra tedavi edici sağlık hizmeti ki hastaneler geliyor. Bu konuda Türkiye yeni bir döneme giriyor. Yeni dönem şehir hastaneler. Bunlar fevkalade mükemmel kuruluşlar. Elbette bölgeler hesap edilerek bu şehir hastanelerimiz kuruluyor. Bunların da standardı dünya standardının üzerinde. Ortalamanın çok çok üzerinde. Böyle güzel mekanlara bizim halkımız her şeyi en güzeline layık. Halkımızın hizmetine sunuyoruz. Yetmez, buradan artan imkanı bölgemizdeki gönül coğrafyamızdaki ve bütün dünyadaki insanların hizmetine sunacağız. İşte sağlık turizmi bu amaçla canlanacak. Şu anda mesela kardeş Pakistan’dan karaciğer nakli için hastalar Türkiye’ye geliyor. Malatya’daki üniversitemizde karaciğer nakli yapıp gidiyor. Onlar donörü yani vericisiyle birlikte geliyorlar. Burada karaciğer alınıyor vericiden ihtiyacı olan hastaya takılıyor. Türkiye artık bu noktada" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.