banner388

Saç ekiminde tercihi DA Hair Transplant oldu! Operasyon sürecini paylaştı

Samsun'da hizmet vermekte olan DA Hair Transplant Saç Ekim Merkezi'nde operasyon geçiren Emre bey yaşadığı süreci anlattı. 

Saç ekiminde tercihi DA Hair Transplant oldu! Operasyon sürecini paylaştı

Samsun'da hizmet vermekte olan DA Hair Transplant Saç Ekim Merkezi'nde operasyon geçiren Emre bey yaşadığı süreci anlattı. 

02 Mart 2023 Perşembe 18:09

Yurt içi ve yurt dışından saç ektirmeyi düşünen misafirlerini hayal ettiği görünüme kavuşturan DA Hair Transplant başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

1.5 ay önce saç ekimi operasyonu geçiren Emre bey yaşadığı süreci saç ektirmek isteyen vatandaşlar için anlattı. 

Konuya dair yapılan söyleşide şu ifadelere yer verildi: 

Operasyon evreleri ile ilgili değerlendirmelerinizi alabilir miyiz?

-27 ocakta saç ektirmek için karar vermiştim çok tereddütlüydüm bu konuda, DA'dan Sadullah Bey ve Dilek Hanım bana çok yardımcı oldu, o zaman tam net kararımı vermiş oldum saç ekiminde çok destekci oldular yanımda oldular ağrısız ve konforlu bir saç ekimi gerçekleştirildi. Şuan saçlarım oldu. Uzamasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Ekim yaptırmak isteyen arkadaşlara buradan söylemek istedikleriniz var mı?  

-Tavsiyede bulunuyorum, ağrısız acısız bir şekilde oluyor zaten Dilek Hanım'ın ve DA'nın verdiği ilaçları kullanarak saça takviye olarak da çok yardımcı olunuyor, herkese tavsiye ederim.

İletişim bilgileri;

Adres: Yenimahalle Mahallesi Atakent Bulv. No.86,55200 Atakum/Samsun

Telefon: 0362 606 0 546 - 0554 606 0 546

Sosyal medya: hairtransplantda

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.