banner388

Rektör Bilgiç’e Ziyaretler Devam Ediyor

Samsun’un OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Rektör Bilgiç’e Ziyaretler Devam Ediyor

Samsun’un OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

27 Eylül 2016 Salı 12:30
Rektör Bilgiç’e Ziyaretler Devam Ediyor

Sinop Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak ile Prof. Dr. Murat Sezgin ve Genel Sekreter Mehmet Atlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Rektörü Sait Bilgiç’i makamında ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç de ziyaret duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına çok teşekkür etti.


MMO’nun OMÜ ziyareti

Makina Mühendisleri Odasının Samsun’un Şube Yönetim Kurulu, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Mühendislik Fakültesinin Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli ile Teknopark Yönetim Kurulunun Başkanı Doç. Dr. Özgür Demircan’ı ziyaret etti.
Ziyaretlerde Makina Mühendisleri Odasının Samsun Şubesi 2016-2017 döneminde Şube Çalışma Programı, OMÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri ile Makine Mühendisliği Bölümlerinde eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik olarak yapılacak etkinlikler, 2017 senesinde Samsun’da 5.si yapılacak Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayisinin Kongre ve Sergisi ile ilgili olarak detaylı bilgi verilerek OMÜ ile yapılacak çalışmalar görüşüldü.Ziyaretlere Makina Mühendisleri Odasısın Samsun Şube Yönetim Kurul Başkanı Kadir Gürkan, Başkan Yardımcısı Özkan Er ile yönetim kurulunun üyeleri katılım sağladı. Ziyaretler ile ilgili açıklamalar yapan MMO Samsun Şubesinin Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, beraber düşünüp beraber karar alan, beraber uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol etmiş olan yaklaşımla, demokratik katılımcılarının yönetim anlayışı ile üyelerine, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalışmış olduklarını, bu çalışmalar ile ilgili kurumlar, kuruluş ve sivil toplumların örgütlerinin katılımları ile oluşturdukları, çalışmalarda üniversite-meslek odaları-sanayi işbirliğinin gelişmesi, öğrencilerin meslek hayatlarına hazırlanmaları için öncelik taşımakta olduğunu söyledi.



Son Güncelleme: 27.09.2016 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.