banner388

Raylı Sistem İşletmecileri Samsun'da

Tüm Raylı Sistemler İşletmecileri Derneği (TÜRSİD) Araç Komisyonu 6. Toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’nin Ev Sahipliğinde Bugün Başladı

Raylı Sistem İşletmecileri Samsun'da

Tüm Raylı Sistemler İşletmecileri Derneği (TÜRSİD) Araç Komisyonu 6. Toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’nin Ev Sahipliğinde Bugün Başladı

12 Mayıs 2016 Perşembe 17:35
Raylı Sistem İşletmecileri Samsun'da

TÜRSİD’in İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Konya, Antalya ve Kayseri illerinden gelen temsilcilerin katılmış olduğu toplantıda Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Kadir Gürkan, TÜRSİD Genel Sekreteri Aysun Durna ve TÜRSİD Araç Komisyonu Başkanı İzzet Ata hazır bulundu.
Samsun'un ilk kez ev sahipliği yaptığı Araç Komisyonu Toplantısında TÜRSİD Araç Komisyonu Başkanı İzzet Ata açılış konuşmasına; bir önceki toplantıda, 6. Araç Komisyonu Toplantısı için kendilerini Samsun'a davet etmiş bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. yöneticilerine ve komisyonda yer alan Samulaş teknik ekibine teşekkür etti. TÜRSİD Araç Komisyonu'nun bilgi ve deneyimlerin paylaşılarak işletmelerin tecrübelerden istifadesi açısından üyelerine önemli kazançlar sağladığını belirtmesi ile birlikte Ata, 2 yıldır komisyon başkanlığı görevini yürüttüğünü ve toplantının ilk gününde yapılacak olan seçim ile yeni komisyon başkanının seçileceği bilgisini vererek, katılımcılara teşekkür etti ve konuşmasını bitirdi.

RİSKLER ÖNCEDEN TAHMİN EDİLEBİLİR OLMALI
Toplantıya ev sahibi olarak katılım gösteren Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan yaptığı açılış konuşmasında katılımcıları Samsun’da misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını bildirdi. Şırnak'ta şehit olan Samsunlu Polis Memuru Ersan Gürpınar ve bu coğrafyada huzurlu ve mutlu yaşamı için hayatını veren tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına  ise sabır ve baş sağlığı dileyen Kadir Gürkan, “Şehir içi raylı sistem işletmecilerinin bir araya gelerek operasyonel, idari ve teknik anlamda birbirler ile iletişim halinde olmaları, proaktif bir yaklaşımla karşılaşılan ve karşılaşılabilecek risklerin önceden öngörülerek çözüm önerilerinin oluşturulması önemlidir. Bu da ancak sektörel sivil toplum kuruluşlarıyla mümkün olabilir” dedi.
Araç komisyonunda yer alan tüm şehir içi raylı sistem işletmecilerinden temsilcilerinin yaptığı sunumlar ile devam edecek olan toplantıda, alt çalışma komisyonlarının yaptıkları faaliyetler ile ilgili olarak sunum ve bilgilendirmeler çalışmalarında bulundular.İlk gün devam edecek bilgilendirme toplantısının ardından ikinci gününde Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’de yapılacak olan teknik gezinin ardından toplantı ise sona erecek.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 16:08
Anahtar Kelimeler:
şehitSamulaşRaylı Sistem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.