banner388

Ramazan Mırık Zübeyde Hanım Konağı açılışına katıldı

Canik ilçesinde inşa edilen Zübeyde Hanım Konağı anneler gününde hizmete açıldı.

Ramazan Mırık Zübeyde Hanım Konağı açılışına katıldı

Canik ilçesinde inşa edilen Zübeyde Hanım Konağı anneler gününde hizmete açıldı.

13 Mayıs 2018 Pazar 16:50
Ramazan Mırık Zübeyde Hanım Konağı açılışına katıldı

Samsun'un Canik ilçesinde inşa edilen Zübeyde Hanım Konağı, anneler gününde hizmete açıldı. Samsun Valisi Osman Kaymak, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Melletvekili Fuat Köktaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, MHP İl Başkanı Taner Tekin ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ramazan Mırık açılışta yer alan isimlerdendi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ramazan Mırık, açılışın ardından yaptığı konuşmasında, "Canik İlçemizi adeta bir kilim gibi dokuyarak, çocuklara, gençlere, hanımlara; eğitim, spor ve kültürel anlamda çok güzel eserler kazandıran Belediye Başkanımız Osman GENÇ’i bir eserinin daha açılışında yalnız bırakmadım. Canik İlçemizin en güzel yerlerinden bir tanesi olan Meşe ormanlarının doğallığını bozmadan halkın kullanımına sunan güzel bir park ve anneler gününde çok anlamlı bir hizmet daha Zübeyde Hanım Konağının açılışını gerçekleştirdik. Ak parti iktidarının sunduğu imkanları İlçesine en güzel şekilde aktaran kıymetli Başkanım Osman GENÇ’e eserlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmette emeği geçen Orman Bakanımız Veysi EROĞLU ve ekibine, Belediyemizin değerli çalışanlarına, projenin oluşmasında herkim varsa teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, var olsunlar, Allah’a emanet olsunlar" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.