banner388

Ramazan Mırık'tan anneler günü mesajı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ramazan Mırık, anneler günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ramazan Mırık'tan anneler günü mesajı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ramazan Mırık, anneler günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

13 Mayıs 2018 Pazar 13:13
Ramazan Mırık'tan anneler günü mesajı

27.Dönem Milletvekili AK Parti Samsun Aday Adayı işadamı Ramazan Mırık, anneler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan Mırık mesajında şu ifadelere yer veri:

"Birgüne sığmaz, anneye verilecek değer. Bir ömür yetmez, anne hakkı asla ödenmez. Kolay olsa Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) “Cennet annelerin ayağı altındadır” hadisi-i Şerif’i ile işaret buyurur muydu? Ana rahmine düştüğümüz an başlar annelerin çilesi, emeği...Son bulur ölünce evladını düşünmesi. Allah’ın verdiği rızkı ilk aktarandır bebeğine anne. İlk terbiye, ilk eğitim anneyle başlar. İlk günden son güne kol kanat gerendir Anne. Hayır duası üzerimizden eksilse iki yakamız bir araya gelmez. Ne kadar nankör olsakta duasını eksiltmez. Hep verendir anne. Karşılık gözetmez. Fedakarlıkta hiç bir sınır koymaz. Maddi değerle mümkün değil ölçülemez. Ne büyük nimetsin sen bizlere Anne... Başta şehit annelerimiz olmak üzere, annemin, üç çocuğumun annesi eşimin, bütün annelerimizin ve anne adaylarımızın, anneler gününü kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.