banner388

Ramazan Mırık Çamlıyazı Köyünü ziyaret etti

Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ramazan Mırık Çamlıyazı Köyüme ziyarette bulundu.

Ramazan Mırık Çamlıyazı Köyünü ziyaret etti

Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ramazan Mırık Çamlıyazı Köyüme ziyarette bulundu.

15 Mayıs 2018 Salı 12:45
Ramazan Mırık Çamlıyazı Köyünü ziyaret etti

Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ramazan Mırık, Çamlıyazı Köyünü ziyaret etti. Mırak, ziyaretinde köy muhtarı Sefer Mırık ve köylülerle bir araya geldi.

Ramazan Mırık, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Çamlıyazı Köyüme yaptığım ziyarette, Köy Muhtarımız akrabam Sefer MIRIK’ın geleceğimi haber alarak, Ak Parti Milletvekiliğimin hayırlı olması temennisinde bulunmak için sevenlerimizi bir araya toplayarak süpriz yapmasından çok büyük onur ve mutluluk duydum. Eski köy şimdi Mahalle hane sahipleri, eş ve dostla çok güzel saatler geçirdik. Siyaset ve Kudüs meselesi üzerinde bilgi alışverişinde bulunduk. Ak parti Milletvekili Aday Adayı olmamda ki nedenleri anlattım. Hedeflerimden, projelerimden bahsettim. Beni yakınen tanıyan dost ve arkadaşlarıma çok fazla birşey anlatmama gerek kalmadan, 'Biz seni tanıyor, dürüst ve çalışkanlığını biliyoruz.  Biz her daim yanında ve destekçin olacağız. Enerjine burda harcama. Allah çıktığın yolda başarılı olmanı nasip etsin. Kendi köyümüzden milletvekili aday adayı çıkması bizde heyecan yaptı. Mutlu olduk. Hep eleştiriyorduk. Bizi yönetenler Samsun’da bağı olmayan insanlar diye ama hiçbir adımda atmıyor, siyasette, ticarette, sivil toplum örgütlerinde geride duruyorduk. Şimdi Ramazan MIRIK bende varım dedi bizleri mutlu etti. Bizde Ramazan MIRIK’ın olduğu yerde varız.' Söylemleri ziyadesi ile moral bulmama ve daha çok hedeflerime  ulaşmada motive olmamı sağladı. Allah nasip ettiği takdirde hiçbir dost, eş, arkadaş ve kardeşimin yüzünü kara çıkarmayacağım. Daha güçlü bir Türkiye için, Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a yük olan değil, yük alan bir Vekil olacağım. Filistin’li kardeşlerimizin şehit sayısı artıkça, içimizde ki Siyonist Terörist İsrail’e ve katliamın destekçisi ABD’ye olan kin ve nefretimiz kat kat arttı. Lanetliyoruz. İnşallah bu son olaylar tüm ümmeti Müslüman’ın uyanışına, kenetlenmesine, tek yumruk olup karşılık vermesine vesile olur" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.