banner388
banner390
banner410
banner408

Profil demirlerini çalan şüpheli yakalandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde bir fabrikanın profil demirlerini çalan şahıslar yakalandı

banner269

Profil demirlerini çalan şüpheli yakalandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde bir fabrikanın profil demirlerini çalan şahıslar yakalandı

22 Ekim 2021 Cuma 20:56
Profil demirlerini çalan şüpheli yakalandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde meydana gelen olayda polise, yapımı devam eden defne yaprağı fabrikasının profil demir direklerinin çalındığı ihbarı yapıldı.Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede olay yerinde bulunan tekerlek izlerini takibe aldı. Tekerlek izlerinden yola çıkarak güzergah üzerinde bulunan kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, kamyonetle gelen 3 şahsın kimliklerini belirledi. Kimlikleri belirlenen C.A. (34), S.Y.B. (23) ve S.Ö. (19) isimli şahısları polis ekipleri telefonla arayarak Alaçam Emniyet Müdürlüğüne gelmelerini istedi. Bugün Alaçam Emniyet Müdürlüğüne gelen şüpheliler gözaltına alındı. Polis ekipleri, çalınan profil demir direklerin Bafra’da bir hurdacıya satıldığını belirledi.
Gözaltına alınan şüpheliler, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Alaçam Adliyesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2021-10-23 08:35:12

bu demir altından da değerli olmaya başlayınca hırsızların gözdesi olmaya başladı,1 kilo inşaat demirinin 9 tl olmasına kimsenin verebilecek bir cevabı yok sanırım.