banner388

Poşetlerin paralı olmasını Samsunlular nasıl karşıladı?

Samsunhaber.com olarak Samsun'un nabzını tutmaya devam ediyoruz. 1 Ocak 2019 itibariyle marketlerde poşetlerin 25 kuruşa satılmasını bakın Samsunlu vatandaşlar nasıl değerlendirdi.

Poşetlerin paralı olmasını Samsunlular nasıl karşıladı?

Samsunhaber.com olarak Samsun'un nabzını tutmaya devam ediyoruz. 1 Ocak 2019 itibariyle marketlerde poşetlerin 25 kuruşa satılmasını bakın Samsunlu vatandaşlar nasıl değerlendirdi.

03 Ocak 2019 Perşembe 11:25

Samsun haber - 1 Ocak 2019 itibaren poşetlerin marketlerde 25 kuruşa satılması kararı alındı. Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik caddesinde Samsunlu vatandaşlara "Marketlerde poşetlerin 25 kuruş olması hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusunu sorduk. Mikrofon uzatılanların bir kısmı bu yasayı hoş görüyle karşılarken diğer kısmı ise büyük tepkili. İşte aldığımız cevaplar.

PARAMLA MARKETİN REKLAMINI YAPMAM

Samsunlu bir vatandaş, "Ben paramla poşet alacağım marketin de reklamını yapacağım dimi, ben para ile poşet almam. Eskiye döneceğiz file taşıyacağız, pazar çantası taşıyacağız yapacak başka bir şey yok" diye konuştu.

ARTIK KİMSE FAZLADAN POŞET ALAMAZ

Samsunlu başka bir vatandaş ise, "Benim evimde saysan 200 - 300 tane poşet var. Eşim bunlara biraz hasta, sadece ve sadece çöpte kullanıyor. Bunların dünyaya olan zararının hesabını yapın yarın çocuklarımıza ne bırakacağız. 25 kuruş olması iyi oldu artık fazladan kimse poşet almaz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunPOŞET
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman T. 2019-01-03 14:35:05

Market poşetleri evde sadece çöpleri atmak için kullanılıyordu zaten şimdi ne değişecek evsel atıkları karton kutuya ve tahta sandığa mı koyup atacağız çöpe. Bu kadar ahmakça bir iş olamaz. Derdiniz dönüşüm ise o zaman Almanya'da dönüşüm nasıl yapılıyor gidin bir bakın yapabiliyorsanız o şekilde yapın.

Avatar
samsunlu 2019-01-03 23:52:41

Osman t.Almanyada nasil oluyomus acaba geri donusum .Almanyadada marketlerde poset parayla aliniyo.Hem orada bedavada olsa adamlar bizim gibi degil cevreyi kirletmiyolar git bak sokaklarinda bir tane atik gorebiliyomusunuz.Adamlar bizim gibi yedigi yere sicmiyolar.Bizim ulkemizdede her taraf pislikten gecilmiyo.Olur olmaz yerlere cop atanlara yada yerlere pislik atanlara caydirici cezalar gelmeli turkiyede.Almanyada yere bir sigara izmariti atmanin cezasi 90 euro.

Misafir Avatar
Cemal 2019-01-05 08:51:38 @samsunlu

Sakin ol kardeş. Almanya'da bir kilo yoğurt 1 para, kırmızı et 8 para. Senin ülkende kaç para? Onların alım gücüyle bizim ki bir mi?

Beğenmedim! (1)