banner388

Pazarda Fiyatlar El Yakıyor

Sezonun mevsim geçişinde olması, yeni sezon ürünlerinin piyasaya inmemesi nedeniyle Samsun’da pazarlarda fiyatlar el yakıyor. 

Pazarda Fiyatlar El Yakıyor

Sezonun mevsim geçişinde olması, yeni sezon ürünlerinin piyasaya inmemesi nedeniyle Samsun’da pazarlarda fiyatlar el yakıyor. 

18 Mart 2017 Cumartesi 16:57
Pazarda Fiyatlar El Yakıyor

Samsun Haber - Ara mevsim nedeniyle eski ürünler tükenme noktasında, yeni sezon ürünleri ise henüz piyasaya inmedi, bu da pazarda fiyatların yükselmesine neden oldu.

Pazarda fiyatların mevsimsel dönüş nedeniyle yüksek olduğunu belirten pazarcı Ayhan Aslan, “İlkbahar ürünleri henüz çıkmadı. Seralarda 2. dönem mahsulleri de çıkmadı. O yüzden sebze ve meyve fiyatları yüksek. Sadece yeşillik fiyatları normal. Pırasa, pancar, kelem, ıspanak, marul, brokoli gibi ürünler normal fiyatında. Fasulye, biber, patlıcan, domates, salata ve meyveler oldukça pahalı durumda. Yeni ürünler pazara Nisan ayının 15’inden sonra gelmeye başlar. Vatandaşlar fiyatlar yüzünden ürünlere ilgi göstermiyor. Piyasa çok durgun. Pazarcılar olarak akşam olmasını bekliyoruz. Vatandaşlar akşama doğru fiyatlar ucuzlayınca alışveriş yapıyorlar” dedi.

Vatandaşlar da yüksek fiyatlar nedeniyle almak istedikleri kadar ürünleri alamadıklarından yakındı.

İşte pazardan bazı fiyatlar:

“Taze fasulye 12, biber 7, patlıcan 6, domates 6, salata 5, kabak 5, brokoli 4, turp 2, lahana 3, pırasa 2, patates 1, soğan 1, marul 1, ıspanak 1, elma 3, portakal 4, muz 8, kivi 7, armut 8 TL.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.