banner388

Özman: “Fuarlarla Samsun ekonomisi kazanıyor”

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, 8-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Samsun TÜYAP EV’leniyoruz Fuarı hakkında açıklamalarda bulunarak, bu tür fuarların Samsun ekonomisine olan katkılarından bahsetti. 

Özman: “Fuarlarla Samsun ekonomisi kazanıyor”

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, 8-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Samsun TÜYAP EV’leniyoruz Fuarı hakkında açıklamalarda bulunarak, bu tür fuarların Samsun ekonomisine olan katkılarından bahsetti. 

25 Ocak 2018 Perşembe 16:06

Samsun haber - Samsun haber - 8-11 Şubat’ta ikincisi gerçekleşecek olan Samsun TÜYAP EV’leniyoruz Fuarı için Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman açıklamalarda bulundu. Özman, “Bir şehir merkezinde yapılacak olan fuar, sektörle ilgili tüm tarafları mutlu ediyor ve fayda sağlıyor. Hem sektörde satış yapanlar açısından yeni bir talep oluşturuyor, yeni bir arzu sunumu söz konusu ki yeni bir talep yaratıyor, hem de bu işin karşı tarafında olan tüketici için çok faydalı. Birbirinden ayrı, bağımsız yerdeki mağazaları tek tek dolaşmak yerine aynı anda birçok konsepti yan yana görebiliyor. Bu şekilde de kararını daha kolay verebiliyor.” diye konuştu.


“Yeni talepler oldukça yeni satışlar oluyor”


Ev’leniyoruz Fuarı’nın evlenecek çiftlere imkanlar sunduğunu belirten Özman, “Sadece sektör temsilcileri bu fuarda yer alarak Samsun’daki evlenecek çiftlere değil, bölgemizdeki çiftlere de hizmet verme şansını yakalıyor. Bu da onların satış rakamlarını arttırıyor, dolayısıyla her iki taraf da kazanıyor. Bölgede bulunan çevre illerden gelen tüketici de çok oluyor. Satıcı, farklı müşteri profilleriyle tanışmış oluyor. Yeni talepler oldukça yeni satışlar oluyor. Satışlar oldukça Samsun ekonomisi kazanıyor. Bu böyle zincirleme olarak sektörden sektöre akış sağlıyor.” dedi.


“Bu fuar bölgeye hitap ediyor”


Ev’leniyoruz Fuarı’nın, orada yer alacak olan esnaflara maksimum fayda sağlayacağını söyleyen Özman, “Yalnızca Samsun’da merkezdeki müşteriler gidip fuardan bir şeyler baksa Samsun esnafına fayda sağlamaz ama bu fuar bölgeye hitap ediyor, yeni bir talep yaratıyor. Çevre illerden fuara tüketici geliyorsa gününü sadece fuarda geçirmiyor, gelmişken şehir merkezinde de turistik bir geziye çıkabiliyor. Başta lokanta sektörü olmak üzere diğer sektörlere de fayda sağlıyor.” şeklinde konuştu.


“Kuyumcu esnafına da uğrayabiliyorlar”


Fuarın kuyumculara ve Samsun esnafına da fayda sağlayacağını söyleyen Özman, “Kuyumculara da şöyle bir fayda sağlıyor, sözlü bir çift veya nişanlı bir çift evlenmeye geliyor. Fuarda istediği her şeyi bulabileceği standlara bakıyor, tabii ki altına da ihtiyacı oluyor. Samsun’da dolaştığı zaman zarfında kuyumcu esnafına da uğrayabiliyor. Bölge ve çevremizdeki il ve ilçelerden gelenlerin Samsun’da harcadıkları zaman zarfında kuyumculuk sektörüne de bir nebze uğrayacakları kanaatindeyim ben.” dedi.


Haber: Dilek Alabulut

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-01-25 16:28:08

salih bey başkanım nasılsın