banner388

Özköylü’den Samsunspor Taraftarına Teşekkür

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Sivasspor – Samsunspor maçının ardından Samsun’dan gelen Kırmızı Beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

Özköylü’den Samsunspor Taraftarına Teşekkür

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Sivasspor – Samsunspor maçının ardından Samsun’dan gelen Kırmızı Beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

12 Şubat 2017 Pazar 18:02
Özköylü’den Samsunspor Taraftarına Teşekkür

Samsun Haber- TFF 1. Ligin 20. haftasında Sivaspor deplasmanından 2-1’lik skorla mağlup olan Samsunspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın ardından Samsunlu basın mensuplarını arayarak, Sivas’a kadar gelip kendilerini yalnız bırakmayan Kırmızı Beyazlı taraftara teşekkür ederek, takımın ligde en iyi oynayan takımlardan biri olduğunu söyledi.

Bizi İnanılmaz Onurlandırdı

Özköylü, “Maçtaki seyircimiz desteği, onların Sivas’a kadar gelip takımı sonuna kadar desteklemesi, maçtan sonra takımlarını çağırıp alkışlamaları bizi inanılmaz derecede onurlandırdı ve gururlandırdı. Bizim bu seyirciyi, bu taraftarı, bu şehri güldürmek bundan sonra boynumuz borcu. Bunu bütün herkes böyle bilsin. Bu takım bundan sonra başarılı olacak. Zaten başarılıyız, iyi oynuyoruz. Ancak şanssız mağlubiyetler yaşıyoruz. Futbol oynayarak kaybediyoruz” dedi.

Onların Desteği Bizim Gücümüzü İkiye Katlıyor

Ligde en iyi oynayan takımlardan biri olduklarını dile getiren Özköylü, “Sivas gibi bir takımı kendi sahasına bu kadar hapsedip, verilmeyen bir penaltı ile birlikte bulduğumuz pozisyonları atsak galip gelecek bir performans ortaya koyduk ama taraftarımızı güldüremedik. Geriye mutlu dönmelerini sağlayamadık. O yüzden onlardan özür diliyoruz. Ama bütün taraftarımızı onları Cuma günü saat 18.30’da 19 Mayıs Stadı’na bekliyoruz. Onların desteği bizim gücümüzü ikiye katlıyor. Bu taraftar için bu şehir için bundan sonraki süreçte daha çok mücadele edeceğiz. Bu bizim için görevdir, boynumuz borcudur. Bizlerden duasını esirgemeyen herkese ekibim ve oyunlar adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gökhan İçkilli

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.