banner388

Özge Ulusoy FBM Tıp Merkezi’nde

Ünlü manken Özge Ulusoy, TV 8.5 kanalında hafta içi her gün yayınlanan “Hayatın Renkleri” programının çekimlerini FBM Tıp Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Özge Ulusoy FBM Tıp Merkezi’nde

Ünlü manken Özge Ulusoy, TV 8.5 kanalında hafta içi her gün yayınlanan “Hayatın Renkleri” programının çekimlerini FBM Tıp Merkezi’nde gerçekleştirdi.

13 Mart 2017 Pazartesi 13:18
Özge Ulusoy FBM Tıp Merkezi’nde

Samsun HaberMiss Turkey 2003 ikincisi ünlü manken, sunucu, sinema ve dizi oyuncusu Özge Ulusoy, Acun Medya bünyesinde bulunan TV 8.5 kanalında yayınlanan ve sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı “Hayatın Renkleri” programında cerrahi operasyon olmaya hak kazanan 4 yarışmacı FBM Tıp Merkezi’nde güzelleşecek. Operasyon öncesi Ulusoy, FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

FBM Olarak Samsun’un Adını Türkiye’nin Gündemine Sokmak İstiyoruz

FBM Tıp Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, “Bugün Özge Ulusoy ile ortak organizasyonumuz olan Türkiye’de Acun Medya gurubunda yayınlanmak üzere değişim operasyonları gerçekleştirecek. Bu değişim operasyonların adresi de Samsun olacak. Özge Ulusoy’un sunacağı programda değişim ameliyatları her hafta bir hastanın öyküleriyle birlikte Türkiye’nin gündemine sokacak. Biz FBM olarak Samsun’un adını Türkiye’nin gündemine sokmaya devam edeceğiz. İnsanların yüzlerinde veya bedenlerinde olan fiziksel kusurlar, o insanların özgüvenlerini olumsuz etkiler. O insanlar günlük yaşantılarında kendilerini ifade edemezler, mutsuz olurlar. O özgüven eksikliği çok önemlidir” dedi.

Hayati Akbaş Güvenilir Bir İsim

Program hakkında bilgi veren Özge Ulusoy, “Bizim programımız Acun Medya’nın TV 8.5 kanalında yaklaşık 2 aydır devam ediyor. Haftanın her günü yayınlanıyor. Bu programımızın içerisinde birde değişim kısmımız olacak. Hayati beyle çalışmak bizim için çok önemli ve kendisi çok güvenilir bir isim. Bizim yarışmamıza katılanlar ve bu hakkı kazanan hanımefendiler bugün bizim yanımızdalar. Onların hayatları için çok önemli adımlar atacağız. Bunun için de Samsun’a gelmeyi tercih ettik. Bende buraya hastalarımızı teslim etmeye geldim” diye konuştu.

Kadınlar neden değişmek ister?

Kadınların ne için değişmek istedikleri hakkında da bilgi veren Ulusoy, “Birincisi yaş almanın güzel taraflarının da olması gerekiyor. Kendilerinin sosyal hayatları ile bazı kaygıları, özgüven kaygıları vardı. Kadınlar değişmek istemez, iyi ve güzel yaş almak isterler. Güzel kadın mutluluğa en yakın kadınlardır. Her şey güzelliğe bağlı değil. Allah’ın yarattığı herkes güzeldir. Biz sadece burada onların hoşnut olmadığı yerlere müdahale edeceğiz. Bizim bu getirdiğimiz bayanlar güzeller ama Hayati hocanın sayesinde daha da güzel olacaklar” şeklinde konuştu.

Haber: Gökhan İÇKİLLİ – Ayşenur USTABAŞ
Kamera: Kamil Çağatay BALCI
 

Son Güncelleme: 13.03.2017 22:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.